Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaktudalejzyc

hahah ale siara :D czułem sie strasznie głupio ale teraz się śmieje

Polecane posty

Gość jaktudalejzyc

Byłem właśnie u dziewczyny do której kręcę spotykam się z nią dopiero 2 tygodnie, niedawno poznałem jej rodziców no i teraz byłem u niej, oni, tzn mama i ona robiły porzadki i zaoferowałem pomoc jej matka powiedziała, że skoro chce pomóc to dała mi mopa i abym umył podłoge w przedpokoju.. ja oczywiscie aby sie pokazać chciałem zrobic to solidnie i dobrze.. no i mocno naciskałem tym mopem aby ladnie umyc i co?? tak silnie to robilem ze połamałem tą szczote AAAAA ale lipa kurwa masakra :D tak mi głupio było, ze koszmar... matka tak niby mowila ze nic sie nie stało, ale widzialem po jej minie, ze byla zażenowana, ta moja dziewczyna też tak niby sie troche śmiala ale tez mialem wrazenie jakby myslala o mnie "o boze jaki debil" spierdolilem do domu i mysle o tym teraz :D lipa na maxa..

To jakieś durne baby, że pozwalają chłopakowi sprzątać. Spotykasz się z dziewczyną 2 tygodnie i myjesz jej podłogę? :D To jest śmieszne.

Gość jaktudalejzyc
no zadeklarowalem ze moge cos pomoc to wiesz.. przeciez sama nie wyjebala do mnie z takim pomyslem ale glupio bylo mi siedziec jak widzialem, ze jedna odkurza, druga tam okna myje i mowily co drugie slowo ze "o zaraz trzeba pranie wyjac, umyc podlogi jeszcze, wytrzec kurze" itp.. mowie , pomoge.. podliże się mojej teściowej i prosze jak wyszło pierdole, ide do sklepu po 4 pack warki

Gość coner
nie przejmuj się... Mieć takiego chłopa, który z taką energią myje podłogę, że aż mop się połamał...bezcenne;)