Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hela tajemnicza

Moja córka (14 lat) pisze w internecie dziwne rzeczy

Polecane posty

Gość Hela tajemnicza

Mój bratanek pokazał mi na swoim komputerze że moja córka na facebooku pod zdjęciami jakichś przystojnych facetów wypisuje teksty tupu "brałabym", "ruchałabym". Jestem totalnie zdziwiona i zaskoczona. Nie ma jeszcze chłopaka. Muszę z nią poważnie porozmawiać. Doradzicie co robić w takiej sytuacji?

Gość jashfua
może sie tylko popisuje, ale jezeli nie to masz poważny problem

Pewnie tylko sie popisuje. Kiedy ja chodziłam do gimnazjum często z rozmowach z koleżankami komentowałyśmy facetów: brałabym, orgazm itd. A żadna z nas nie straciła w tamtym czasie dziewictwa. Pogadaj z córką, wyyłumacz jej, że jej wposy na fb może zobaczyć każdy. Nie tylko kolega ale np. nauczyciel. I lepiej żeby nie ro iła sobie opini łatwj bo chłopcy woląwiązać sie z bardziej skromnymi dziewczynami. Takimi wpisami daje znać kolegom, że interesuje ją tylko seks.

To lepiej nie zagladaj na showup, bo tam polskie nastki pokazuja wszystko za kase...niektore bzykaja sie na zywo ze swoimi chlopakami :D.

Gość ERKA MOMENT
MOMENT MOMENT EJ NIC JEJ NIE MOW MATKO BOSKA NAPEWNO TO TYLKO ZARTY EJ UDAJ ZE NIC NIE WIESZ MAM 16 LAT I GDYBY MOJA MATKA SIE DOWIEDZIALA O TAKIM CZYMS TO CHYBA BYM SIE POD ZIEMIE ZAPADLA NIE MARTW SIE I UDAJ ZE NIC NIE WIESZ TAK BEDZIE LEPIEJ

Gość julop
k*urwiszonek ci rosnie normalne wmiare ulozone dziewczyny tak sie nie zachowuja. matko 14 lat i juz by brala. Patologia.

Gość gość
ciekawa jest i bardzo dobrze

Gość Hela tajemnicza
Zdecydowałam się dziś rano sprawdzić dokładnie jej pokój i w pudełku pod książkami znalazłam wibrator. Nie wiem zupełnie co robić, przecież to jeszcze dziecko. Jak mam zareagować gdy wróci ze szkoły??!

Gość gość
Tez mialam kiedys taka faze. Pomimo, ze bylam zawsze ulozona, az za bardzo;-) Moze nie akurat w ten sposob, ale zaczelam strasznie przeklinac*****amietam kiedys poszlysmy z kumpela na miasto i zaczelam klnac jak szewc. A Taki mlody mezczyzna do mnie: taka ladna dziewczyna a zachowuje sie jakby byla z rynsztoka, Przykre. Od tego momentu przestalam sie popisywac;-)

Gość Hela tajemnicza
Ale co teraz? Ona ma dopiero 14 lat. Ja mam 41 i nigdy nie używałam czegoś takiego. Myślałam, że zemdleję jak to zobaczyłam.

Proponuje od razu wyjaśniać temat...niech się zaloguje przy tobie na ten portalik i poczytasz....zabierz wibrator i oddaj jej na drugi dzień kwitując ,że pożyczyłaś to cacko ale oddajesz ...kulturalnie całkiem :) zobaczysz reakcje i ew. bedzie temat do rozmowy - chyba, że się zachowa jak prawdziwa gówniara i obrazi sie ;) trzymam kciuki ;) i aż boję się że mnie czekają równiez kiedys takie przeprawy....:(

Gość Hela tajemnicza
Nie ogarniam tego, jak ona może używać czegoś takiego? Generalnie jest dobrą uczennicą i nie sprawia problemów.

Gość gość
szybciej dojrzewa i ma swoje potzreby

Gość Gość

Ja mam 14lat i dla mnie to ohydne ja jeszcze bawię się lalkami