Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem taka zła:(

Jestem zadbana a nie mam powodzenia

Polecane posty

:(

Gość Bazyli:d
ojj oj:(

to nie jest smieszne :(

Gość urwałem się z lekcji
bez fotki nie będziemy wiedzieli gdzie jest problem czy to jednak wygląd, czy coś innego

Gość yokerka 0978
a ja mam i chujza czesto sie myjesz i zmywasz fluidy, takiej facet nie wyczuje :D

no raczej wyglad bo nawet jak wysylam foto komus to rzadko uslysze ze jestem ladna,predzej ktos ominie temat badz powie ze wygladam sympatycznie a i widze ze czasami na zywo ktos mnie do kogos obgada czy wprost powie cos :o

kolezanki tez rzadko ale jak juz cos mowia to naprawde milego, np ostatnio mnie jedna nowo poznana dziewczyna pyta kim chce byc w przyszlosci,powiedzialam a ona ze widzi mnie w zawodzie innym(powiazanym z uroda) "bo jestem bardzo zadbana i w ogole mam taka ladna twarz" inna że gdyby byla facetem to by sie za mna oglądała,inna z takim podziwem jaka mam ladna twarz itp, inne znowu ze fajne nogi i tylek ..

Gość włos_na_4
czy pamiętasz bajkę 'piękne szaty króla' ? wszyscy wmawiali jemu jak pięknie wygląda a faktycznie król był nagi, więc powiadasz, że jesteś zadbana ale nie masz powodzenia :)

może masz fatalne zdjęcia może jednak ubierasz się tak, że podkreślasz niedoskonałości masz nieodpowiednią fryzurę nawet bardzo ładną kobietę można oszpecić owszem, może też być tak, że urodą nie grzeszysz

myślisz, że mówią to z grzeczności? czy po prostu patrzą po babsku i nie biorąc pod uwagę, że mężczyznom podoba się jednak co innego? bez foty nie wiemy o czym mówimy

Gość aneta23l..
a ja mam odwrotnie... Uważam, że jestem brzydka, nie mam czasu żeby o siebie zadbać, nietwarzowa fryzura, brak modnych ciuchów. W dodatku jestem nieśmiała, a kręci się wokół mnie pełno facetów, którzy uważają, że jestem super laską. Chyba coś tu jest nie tak...

Gość FajnyBruneto
zadbana nie zadbana to zalezy moim zdaniem powinnas z kims pogadac na ten temat bo wydaje mi sie ze problem polega w mentalnosci twojej jesli chcesz to prosze bardzo to moj nr gg 42477073

Gość Uroczy Szymuś
Bo Ty aneta23l.. masz to za darmo, co autorka topiku próbuje mieć za pieniądze.