Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żonażoneczka

jak ratowac małżeństwo gdy on przestał sie starać ?

Polecane posty

Gość żonażoneczka

przed chwilą pytałam o to ale nikt nie chce doradzić. Jak młoda atrakcyjna zadbana kobieta ma zadbać o małżenstwo by mąż był szcześliwy z nią i nie opuscił ? dbam o siebie i o dom i pracuje, jest z mojej strony dla niego sex i miłośc a on wszystko olewa nie chce pomagac w domu , już nawet nie chce rozmawiac i nigdzie wychodzic nie wiem co robic

Gość sama widzisz jak cie szanuje
jesteś jego darmową prywatną dziwką i sprzątaczką ale sama tego chciałaś

Gość szczerbata Mariola
ty go zostaw:D

Gość żonażoneczka
żałosna odpowiedz ! pytam serio, każda kobieta bior aca ślub chyba gotuje pierze sprzata i uprawia sex z mężem idiotyczne naprawde

Gość simaaa
zona jest wszystko..a moze za duzo? skoro ty sie tak starasz-winno to byc wzajemne-on mozliwe ze mysli ze ty go wyreczasz we wszystkim-wiec gdzie miejsce dla niego? tak mysle. czasem zrobic dobrze nie znaczy ze to jest w dobrym celu..:)

jak jesteś taka głupia żeby być darmową kucharką, dziwką i sprzątaczką to twój problem, ale to nie jest normalne. jak się chce ruchać to się idzie do burdelu, jak chce się mieć czysto w domu to się sprząta samemu albo zatrudnia jakąś panią do tego itd. jesteś po prostu wyrobnicą ale nie wmawiaj innym, że to jest ok :D

Gość żonażoneczka
jezu najlepiej coś nie pasuje to sie rozwieść ludzie no opamietajcie się czy miłość dla was tak mało znaczy ????????????

Gość może terapia małżeńska
ale musiałoby mu na tym też zależeć. Wiesz, serce nie sługa i choć przykro o tym mówić, żony nie kocha się za wyprasowane ciuchy ani za dobry seks, tylko tak po prostu kocha się albo nie.

Gość szczerbata Mariola
facet ma wszystko pod nosem więc nie musi się o nic starać a ty jesteś pierwsza do tego by "zagłaskać kota na śmierć" , jeśli tego nie zmienisz to niczego nie zmienisz w waszych rejacjach na lepsze:(.

Gość włos_na_4
każdy facet ma swoje pasje oraz zainteresowania i chce się rozwijać, czy chcesz aby facet przebywał z Tobą 24 godziny na dobę ? poszukaj w necie gdzie można pójść do teatru, do kina, na koncert, być może facet jest zapracowany i nie ma czasu na imprezy, sama wiesz jak jest

hahaha autorko, Ty wierzysz w jakąś "miłość"? Trochę mi Cię szkoda, pogratuluj mężusiowi ode mnie ze tak się fajnie ustawił - nawciskał kitów o "miłości" i teraz ma darmowy serwis całodobowy :D

Gość riki carter
mam podobny problemm jestesmmy mlodym małzenstwem niby mowi ze kocha przytuli ale chciałabym z nim wyjsc zeby sie postarał ja sie staram ale juz opadam z sił dzis kompletnie nie chce mi sie nic ze soba robic choc na codzien dbam o siebie do fryzjera chodze maluje sie nie zauwaza czujew sie jak lalka do ruchania i sprzatania jak ktos juz tu napisal niewiem co robic

Gość chętnydoodpowiadania
moja zona też sba o siebie ale.. to nie wystarczy zrobila sie pusta , biega na solarium i po ciuszki i nic wiecej ja nie obchodzi. dlatego tez ochlodzily nam sie stosunki

Gość żonażoneczka
panowie konkretnie napiszcie jak powinna zachowywac sie żona abyście też ją rozpieczczali swą miłoscią i spadzali z nią czas i zabierali gdzies np na kawe lub do kina

Gość ixyyyyyyyyyyy
po co na sile cos ratowac? ratuje sie jak obojgu zalezy, jak mu zle to chocbys i na glowie stala to cie zostawi przestan robic z siebie taka desperatke

Gość szczerbata Mariola
autorko twój problem to problem wielu kobiet-tracą siebie na rzecz miłości do faceta:), nie powinnaś zaniedbywać swoich pasji , przyjaciółek, faceci lubia kobiety , które coś sobą reprezentują .

Gość simaaa
zona -milosc to nie grafik i uslugiwanie...u was tak jest-brakuje moze szalenstwa?spontonu?> teatr kino koncert..nawet erotyczna strona-nieprzecietne klimaty. nie tylko obowiazki jak w firmie ;)

Gość żonażoneczka
właśnie chodzi o to , że z nim rozmawiałam i mówi że bardzo kocha ale ma problem z okazywaniem uczuc i że nie zostawi ale że tak to jest w życiu że po slubie jest monotonia i to jego wytłumaczenie

Gość ixyyyyyyyyyyy
[zgłoś do usunięcia]żonażoneczka panowie konkretnie napiszcie jak powinna zachowywac sie żona abyście też ją rozpieczczali swą miłoscią i spadzali z nią czas i zabierali gdzies np na kawe lub do kina powinna byc soba a jak nie ma milosci to nic nie poradzisz

Gość w takim razie
spróbuj nasrać mu do laczków

Gość żonażoneczka
śmieszy mnie to co tu czytam, tak najlepiej sie poddac odpuscic io po 7 miesiącach od ślubu iść po rozwód, o nie dla mnie mąż to już rodzina i rodzina to najcudowniejsza życiowa wartość i dlatego chce to ratowac

Gość włos_na_4
wiesz, to jest najgorszy układ, gdy kobiecie się wydaje, że jak leży to pięknieje :) a najlepsze związki są, gdy żona dzieli pasję ze swoim mężem, jest bardzo wiele związków, gdzie mąż wkręcił swoją żonę w naprawę starych samochodów lub motorów i jeżdżą razem na różne pokazy starych aut przy okazji zwiedzają stare zamki i pałace , czyli są razem i działają wspólnie :)

jesli jestes taka jak moja zona to nie ma szans. ja przez to zakochalem sie w innej wspanialej dziewczynie lekko pomalowana , swieza dziewczyna nie w glowie jej solara i typsy. jest bardzo piekna bez tego a przede wszystkim madra. dalem zonie szanse . w tym miesiacu wrocilem do spotykania sie z kochanka po 1,5 roku przerwy

Gość szczerbata Mariola
mąż to już rodzina i rodzina to najcudowniejsza życiowa wartość i dlatego chce to ratowac ..może masz to wszystko tylko tego nie widzisz:D , faceci z reguły nie potrafią być tak wylewni w okazywaniu uczuć jak "kochankowie z filmów" :D

Gość żonażoneczka
strasznie gadacie na około boże jakby nie szło wypisać w 10 punktach co ma robić żona aby małżenstwo trwało i było szczęśliwe ?

Gość żonażoneczka
Mariola czy myślisz że jest szansa że jest wszystko jak powinno iże poprostu przesadzam ?

jesli przestal Cie kochac juz nic nie uratujesz Kochana.

Gość szczerbata Mariola
10 punktów :D hahahaaha nie ma ich-to loteria:D , albo masz szczęście , albo nie:D

Gość ixyyyyyyyyyyy
zeby malzenstwo bylo trwale i szczesliwe: 1.OBOJE musza sie kochac, OBOJGU musi zalezec na tym zwiazku, OBOJE musza sie starac po co masz sie starac skoro nic nie dostaniesz w zamian?