Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żonażoneczka

jak ratowac małżeństwo gdy on przestał sie starać ?

Polecane posty

Gość mała czarna 9996
skoro mówi ze kocha to kocha:) a może na gorsze dni tylko. Gdzieś kiedyś slyszalam ze można kogos kochać za bardzo i chyba coś w tym jest. Może go przytłaczasz swoją miłością i zaczął sie dusić w małżeństwie... Albo zwyczajnie ma za dobrze i nie umie tego docenić. Moja rada jest taka: spróbuj być obojętna niech zrozumie ze może Cię stracić.

Gość simaaa
zona wiec na swoj sposob okazuje milosc..uczucie-odbiegajacy od twego sposobu. niestety czestobywa tak ze jedno z malzonkow kocha bardziej... moze za duzo wymagasz?macie wszystko..praca dom..status finansowy? wybacz ale powoli go naucz bo jesli cos na sile to go zwyczajnie sploszysz.

Gość szczerbata Mariola
Mariola czy myślisz że jest szansa że jest wszystko jak powinno iże poprostu przesadzam ? tak myślę. nie koniecznie wszystko jest tak jakbyś chciała , ale nikt nie jest idealny więc może nie waro robić z igły -widły:D

Gość włos_na_4
punkt dziesiąty : ile razy należy się starać aby zdobyć tą samą kobietę , 100 razy, czy 200 razy ?

Gość chętnydoodpowiadania
a moja rada taka : zglos sie do ( operacja stylowa ) daj mu rozwod , nie paniusiuj o szukaj nowego

Gość szczerbata Mariola
bądź szyją podczas gdy on będzie głową:P - stare powiedzenie babki:P

Gość ixyyyyyyyyyyy
no i pamietaj autorko ze do milosci nie da sie nikogo zmusic zaglaszczesz go a on ucieknie i bedziesz plakac, bo ty taka dobra bylas dla niego watpie, zeby cie kochal - gdyby kochal to by sie staral, zalezaloby mu

Gość Facettt xxxx
Napisz cos wiecej o was: ile lat jestescie malzenstwem, czy mieszkacie sami, czy macie dzieci, czy nie jest chory?

Gość włos_na_4
a gdzie on teraz jest autorko, poszedł na piwo, czy jest w pracy ?

Gość żonażoneczka
3 lata przed ślubem, mieszkamy sami , mamy ładne mieszkanie w nowym bloku 3 pokoje bo mówił że chce miec dzieci i ja też chce

Gość żonażoneczka
siedzi w pokoju obok ze swoim bratem który czesto odwiedza

na sto procent ma inna kobiete bo mialem tak samo:)

Gość ixyyyyyyyyyyy
po co ma sie starac jak ma wszystko podane na tacy?

Gość włos_na_4
'siedzi w pokoju obok ze swoim bratem który czesto odwiedza' faktycznie masz rację, to jest powód do zdenerwowania :)

Gość żonażoneczka
ixyy to jak sie mam zachowywać i co zrobić by było dobrze ?

Gość paniiii zainteresowanaaa
mój mąż zaczął bardziej na mnie zwracać uwagę jak zaczęłam poza nim zauważać resztę świata zapisałam się do szkoły artystycznej, dokładnie na zajęcia rysunku - rysuję akty z natury :D zaczęłam spotykać się z koleżankami częściej zaczęłam proponować jakieś wyjścia typu kino, teatr itd przestałam ględzić i wymagać uwagi 24/dobę :) myślę że to jest klucz do sukcesu aha gdy on chwali mi się swoimi pasjami - nie mówię mu, że marnuje czas a zwyczajnie cieszę się, że robi to co lubi, nawet jeśli przez to ma mniej czasu dla mnie (przynajmniej ja mam go więcej wtedy dla samej siebie) gdy ja nie chcę iść na piwo a on owszem - mówię baw się dobrze i nie robię wyrzutów, bo w sumie dlaczego on ma siedzieć w domu gdy mi się nie chce wychodzić? więcej wolności, pokaż facetowi, że nie jest całym Twoim światem, nie okazuj zazdrości a zobaczysz!! pozytywne efekty

Gość żonażoneczka
jestem w ciąży hura jej teraz poszłam zrobić test, robie tak co 2 tygodnie i patrze a tu 2 kreski, nie wiem cy powiedziec mu teraz czy poczekac aż jego brat wyjdzie ? bedzie szczesliwy bo mowił że chce miec dzieci ze mną nawet jeszcze wczoraj mi to mowił

Pani Zainteresowana ! masz duzo racji ;) trzymaj tak dalej ! dobra dziewczyna z Ciebie ! wtedy facet naprawde szanuje takie kobiety i kocha je jeszcze bardziej !

Gość paniiii zainteresowanaaa
:) ja po prostu kocham mojego męża i widzę, że im lepsza jestem dla niego, im mniej go ograniczam, tym on też taki jest, poza tym pragnie coraz bardziej mego towarzystwa poza tym widzę, że mu imponuje to, że mam jakieś hobby/pasje

Gość Nie narzucaj się nigdy!
Widać,że Twój małżonek nie dorósł do małżenstwa! OLEJ go i już skoro on Ciebie nie zauważa! Potem taki dupek,jednen z drugim dziwi się,że żona zdradza męża! A co? ma siedzieć z takim dupkiem dla którego najważniejszy jest komputer,telewizor i spanie? To nie jest życie,ale wegetacja! Ja też tak mam,nigdzie nie chce wyjść ze mną,choć jestem młoda,zadbana.Młody człowiek a zachowuje sie jak stary dziad! Czarno to widzę.:o

Gość dsfgdqsfsdqfqsdf
proste i logiczne, zacznij tez jego i wszystko olewac, jezeli to nim nie wstrzasnie i sie nie zmieni, to tylko rozwod pozostal lub separacja

Gość idiotka idiotkaaaaaa
teraz jeszcze bachora dalas sobie zrobic? no nie ,ale korva idiotka z ciebie, dosyc ze jestes juz sluzaca i wszystko robisz to teraz dziecko ci dojdzie, bo nie mysl ze on cos ci przy dzieciaku pomoze, za idiotyzm powinni was karac, o matko