wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 9, 2012 to mam propozycje , sama załoze czat , czy to was usatysfakcjonuje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość policjanttt.... Napisano Wrzesień 9, 2012 ja myslę,ze gówno nas to obchodzi co jakaś niedojda życiowa ma w planach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 9, 2012 i super , tylko wiecej nie chce slyszec , ze czegos nie robie niesamowity robolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość policjanttt.... Napisano Wrzesień 9, 2012 idż się utop,a uwierz mi nawet nikt nie zauwazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 9, 2012 co za przyjeb sie czepia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość policjanttt.... Napisano Wrzesień 9, 2012 ciesz się kurwo bo sama byś sobie wpisy robiła i wypierdalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 9, 2012 pomyłka , akurat jeszcze sie nie kurwiłam za kase , ateraz sam wypierdalaj , bo juz koncze pisanie z tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach