Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przemysłaf 21

Gdzie samotny młody chłopak może poznać dziewczynę ?

Polecane posty

Gość Przemysłaf 21

Która będzie podobna do niego , będzie takiego samotnika który nie lubi imprez i zbyt dużego towarzystwa... Skoro wszystkie podobnie jak ja takie osoby siedzą głównie w domu to znaczy ze pozostaje tylko internet ? :-O chciałbym żeby dzieliła nas mniejsza odległość... A nie jakieś 200km. Gdzie taką mogę znaleźć ? ;) może powiecie gdzie Wy się poznaliście ?

Gość bvmhj
Jak szukasz takiej co się szanuje i nie ma przygodnego seksu na koncie to lepiej zapomnij o Temacie jaki założyłeś

Gość Przemysłaf 21
Dziwek to jest jakieś 10 % z reszty można wybierać :p lecz dla mnie pozostaje grupa samotniczek a takie w szczególności się szanują może bywają wyjątki więc Twój komentarz nie jest na miejscu ;)

Gość buquile
Po pierwsze, nigdy nie określaj siebie "samotny", tylko "wolny", albo "akurat wolny". Jeśli nie imprezujesz to musisz zaczepiać kobiety na zakupach, na przystanku, w autobusie, tam gdzi emasz z nimi styczność. Oczywiście w większości przypadków dadzą ci kosza i możesz się najeść wstydu czasami, ale to po prostu cena, którą ty akurat nie imprezowicz musisz wyłożyć za zdobycie dziewczyny.

Gość emilia3-2i53
Ja swojego Misia:) poznałam przez serwis randkowy, może troszkę glupio bylo mi na początku, ale tak zwyczajnie sama dobrałam jaki wygląd i cechy charakteru mi pasuą - wcześniej też miała kilka nieudanych związków. Jak się okazało sama najlepiej wiedziałam co mi odpowiada i jak się okazało nie pomyliłam się. W internecie jest tyle portali randkowych, że szok...także do dzieła!!! trzymam kciuki:) Nie to, żebym jakoś specjalnie reklamowała, ja poznałam mojego misia akurat na portalu samotne serca, ale jest tych portali tyle, że można wybierać i wybierać.

Gość emilia3-2i53
Tak przy okazji, macie jakiś pomysł na prezent na dzień chłopaka? bo ja nie mogę nic wydumać;/ pomocy...może Wy jako męskie grono mi podpowiecie?

Gość bardzo uszczęśliwiona*
I koniecznie sex po ślubie, a pierwszy pocałunek po 3 miesiącach czułego patrzenia sobie w oczka? :)