Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAKAZLA

samotna kobieta w ciazy...

Polecane posty

Gość TAKAZLA
tak placi i czesto sie widuje z synem

Gość TAKAZLA
tak i czesto sie z dzieckiem widuje

Gość cóż, odpowiem tak jak każdej
powiedz mi, autorko, czy ty wcześniej niewidziałaś, że jest taki za mamusią ? nie wierze, po prostu nie wierze - jak można być tak bezmyślnym. I do tego jeszcze ' staraliśmy sie uważać' ... dla mnie ten facet z miejsca by był przegrany, po tym jak potraktował eks i ich dziecko... hmmm znałam takiego cwaniaczka i dlatego też jest już eks - i powiem, CI ze zachowanie identyczne jak twoj. I identycznie, zostawił swoja kobiete w ciązy - bo go wkurzała :) boże, dzieki ze mnie uchroniłeś w odpowiednim momencie przed nim i takim zyciem :)

Gość widzialy galy co braly!!!!
Zreasumujmy: 1. Wiedzialas ze facet sobie lubi wypic i zakurzyc 2. Wiedzialas ze jest maminsynkiem wychowanym na "fujare" 3. Wiedzialas, ze juz zostawil kobiete w ciazy 4. Wiedzialas, ze sama nie masz kasy na dziecko i rachunki 5. Wiedzialas, ze on sie zenic nie chce i unika odpowiedzialnosci 6. Zaszlas z nim w ciaze. I rest my case :) Wpadka? Jak wpadka??? Co to za nonsens opowiadaja kafeterianki. Myslisz, ze ci ktos uwierzy? Jakos sensownym ludziom ktorzy biora tabletki antykoncepcyjne regularnie kazdego dnia wpadki sie nie zdarzaja. Tylko takim jak ty, bez kasy, bez pomyslu na przyzslosc. I potem rozpacz bo zycie nie wyglada tak jakbys chciala. Sama sobie obecne problemy na glowe zwalilas to uwazam ze powinnas sobie sama radzic. Gdzie ty glowe mialas kobieto???? Do panstwowego lekarza nie chodzisz bo na pewno zwyczajnie pracy unikasz i tyle. Sa takie, ze od pierwszego tygodnia chca isc na L4. A potem przez takie jak ty reszta normalnych kobiet w wieku "rozrodczym" ma klopoty ze znalezieniem pracy :O Nastepnym razem w zyciu pomysl glowa a nie dooopa bo bedziesz miec teraz dziecko za ktore bedziesz odpowiedzialna.

Gość Zazani
Hmmm... tak właśnie jest jak się spotyka z nieodpowiedzialnymi facetami, ale niektóre kobiety zauważają ten problem dopiero przy dziecku.