Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parabola87

Wstydliwy problem - wzdęcia

Polecane posty

Gość parabola87

Jest to dla mnie bardzo uciązliwe.. od kilku lat borykam się z nocnymi wzdęciami. W dzień są one kontrolowane, natomiast w nocy nie... Wstyd mi jest spać u kogoś , bądź z chłopakiem.. ciągle się stresuje, zeby nie puścić przy kimś bąka przez sen. Brałam espumisan przez jakiś czas,ale nic mi nie pomagał.. Jest to dla mnie bardzo delikatna sprawa,więc proszę o powazne odpowiedzi.

Gość KOkko_le
wz dyma cię?

Gość reakcja termojądrowa
a jak wygląda twoje dieta?

Gość parabola87
reakcja termojądrowa: Na śniadanie jem kanapki zazwyczaj.. ale z niczym tłustym,czy ciężkim.. szynki jakies paszteciki drobiowe.. na drugie sniadanie tak samo.. do tego oczywiscie jakaś herbata..napojów gazowanych już praktycznie nie pije.. na obiad różnie jem..przewaznie jakieś zupki, badz ziemniaki z czyms tam.. później kanapki..na kolacje kanapki.. oto cała moja dieta..

Gość parabola87
reakcja termojądrowa: Na śniadanie jem kanapki zazwyczaj.. ale z niczym tłustym,czy ciężkim.. szynki jakies paszteciki drobiowe.. na drugie sniadanie tak samo.. do tego oczywiscie jakaś herbata..napojów gazowanych już praktycznie nie pije.. na obiad różnie jem..przewaznie jakieś zupki, badz ziemniaki z czyms tam.. później kanapki..na kolacje kanapki.. oto cała moja dieta..

Gość parabola87

Gość parabola87
uwielbiam mleko. to jest problem, bo po nim tak to już bywa :)

Gość parabola87
uwielbiam mleko. to jest problem, bo po nim tak to już bywa :)

Gość parabola87
z tym drugim to podszyw

Gość lewatywowmankaaa
Wzdęcia to jak brzuch wypycha i staje się wielki a ty piszesz o gazach :) Gazy są spowodowane nieodpoweidnia dieta i jedney rada to zmiana nayków zywioenowych.

Gość Jakiś taki nick dziwny mam :/
To nie podszyw tylko post ci się wysłał 2 razy hahaha ale się uśmiałam z tego :D hahaha :) Twoja dieta jest niestety paskudna, a mleko to jawiekszy syf,.

Gość marianna pe *
mniej żrej spaślaku

Gość Milena1235
Gazy, zaparcia czy wzdęcia są wynikiem działania toksyn, które są dla naszego organizmu trujące. Aby zapobiec tym znienawidzonym przez nas wszystkich objawom, mogę Ci polecić Zestaw "Oczyszczenie jelit" Firmy CaliVita. Zestaw składa się z dwóch preparatów: Liquid Chlorophyll - jest to wewnętrzny dezodorant, kompleksowo oczyszcza krew i jelita oraz Nopalin, zawierający błonnik. Oba te produkty pozwolą Ci oczyścić organizm z toksyn i metali ciężkich, oczyszczą krew oraz usuną chorobotwórcze bakterie i wirusy, a co za tym idzie pozbędziesz się zaparć czy niechcianych gazów. Są to bardzo skuteczne produkty. Gwarantuję, że po ich użyciu pozbędziesz się problemu raz na zawsze. Tutaj masz adres strony, z której ja sama zamawiałam wspomniany zestaw: http://www.vitero.pl/pl/p/Oczyszczanie-jelit/166

Gość Milena1235
jestem goopia

Gość asdbe
pij mistify.