Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onoklok

nie wiem jak się załatwia takie sprawy pierwszy raz ktoś mnie wystawił do wiatru

Polecane posty

Gość onoklok

Ostatnio poznałam faceta, który bardzo chciał się ze mną umówic, był miły to dałam mu numer. Popisaliśmy troche i umówiliśmy się na dziś. Konkretnej godziny i miejsca nie ustalaliśmy wcześniej. No i przyszedł ten dzisiejszy dzień i od rana cisza. I teraz w związku z tym zastanawiam się czy nie pisac do niego czy może wręcz przeciwnie napisac mu że tak nie ładnie i że jak nie chciał się spotykac dziś to mógł chociaż napisac to zorganizowałabym sobie jakoś ten dzień. A tak zmarnował mój czas. Jak myślicie napisac mu tak czy już dac spokoj bo ja 1szy raz mam taką sytuacje.

Gość esobela
daj spokój jeszcze debil pomyśli że jest taki zajebisty bo tak ci zależało i tylko ego sobie podbuduje

Gość olej tego niepowaznego typa
olej gooo co to ma byc kooorwaaa

mnie tez facet olal i to jeszcze z internetu :O ja pierdole w zyciu nikt mnie nie olal a tutaj takie cos i to jeszcze przez neta kooorwaaa :O chuj z tym!!!!

Gość wiadomość sms
Brak kultury osobistej.

Gość dfdgfd
pewnie byl, zobaczyl jak wygladasz i uciekl

no co ty, chcesz napisac mu, ze czekalas caly dzien na wiadomosc od niego? Nawet gdy tak jest, nie pokazuj tego facetowi, zauwazy, ze zalezy ci na nim i sobie odpusci a ty bedziesz sie bardziej nakrecac nie odzywaj sie i wyjdz gdzies z domu, zeby o tym nie myslec

Gość jaq
olej chama, szkoda sms na niego.

Gość onoklok
No też uważam, że tak się nie robi. Tylko z drugiej strony może to ja powinnam była napisac rano o której chce się spotkac, jakąs inicjatywe wykazac....nie wiem ja w sumie nawet ochoty nie miałam się z nim spotykac. Jest mi na razie dobrze samej. Był miły to dałam numer. Nie narzucałam się, nie zmuszałam go.

do faceta nalezy inicjatywa nie do dziewczyny!!!!!!! nie odezwal sie to ma wyjebane i taka prawda!!!!

Gość nic nie pisz sama
jak sie jeszcze dzisiaj odezwie to napisz mu: juz pozno, nie chce mi sie wychodzic. jak masz ochote to wpadnij z jakims dobrym winkiem :)

taaaa zeby wpadl i ją wyruchał jasne :O olej go niech spada

Gość polettkowa
a to chuj jeden, napisz mu że go matka nie wychowała

polettkowa a to ch*j jeden, napisz mu że go matka nie wychowała jak jest niewychowany to i tak sie nie przejmie taka informacja nie ma sensu pisac do niego, jakby chcial to by sie odezwal nie odezwal sie, wiec widocznie jednak mu nie zalezy

Gość onoklok
Nie no ten koleś to jakis bezczel, wyobraźcie sobie że dziś napisał że życzy mi miłego dnia, tak po prostu, bez żadnego wytłumaczenia czemu wczoraj nie wyszło....mam ochote napisac 'wal sie'

Gość esobela
co za typ....weź nic nie pisz, ja nie wiem może to jakiś element jego gry, chuj wie no ewidentny debil

Gość polettkowa
nie wiem skąd się takie typy biorą :D

Gość onoklok
nie napisze nic, choc korci mnie żeby mu odpisac tak ze w pięty pojdzie ale nie nie