Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Odmówiłem oferty pracy w bezrobociu!!!

Polecane posty

ODMÓWIŁEM PRACY W EUROSNACKU, praca na produkcji za 1500 złotych. Stanowisko pomocnik cukiernika, powiedziałem że chce dostać jakieś kierownicze stanowisko.

Gość Gieniek w gomakach
Bez doświadczenia i umiejętności kierownikiem chcesz być ?

W Wawlu nie dla mnie zajęcie, byłem tam już, ludzie to chołota, brygadziści popierdoleni którzy są przerażeni wizytami prezesa i dyrektora. Jakby tam sanepid wezwać to by się zdzwił co tam jest, jaki brud, jaki smrud.

Gość leć po ogień
ja tam lubię michałki

Gość prawictwo pospolite1
Dlczego ci proponowano taką prace ? Jesli masz wyksztalcenie to wogóle nie powinno byc takiej propozycji

Gość Dyrektorke stary cap
on nie ma żadnego wykształcenia :o matury nie zdał, egzaminu też, taki cipka Dobczycka

To zdziwiłbyś się jaką mase do tych michałków robią ;) A to że nie mam wykształcenia wypraszam sobie. Mam średnie wykształcenie Co prawda nie mam matury czy tytułu technika ale ja bym mógł nawet ze swoim wykształceniem w biurze pracować ;)

Zresztą w wawlu już pracowałem, już przez samo to chciałbym pracować w sanepidzie :) ale bym skurwieli urządził. Złodzieje pierdolnięte.

Gość Gieniek w gomakach
Średnie wykształcenie to nie wykształcenie !

Gość Gieniek w gomakach
I kim Ty chcesz zostać z wykształceniem średnim ?

Gość Jolka z Sieradza
Kierownikiem w Biedronie możesz zostać !

Moge zostać jakimś artystą, politykiem, dziennikarzem. Do tego studia nie są potrzebne :)

Gość bhu78nic nowego
ty a co z willa w meksyku? co z twymi 3 pracami? coz z otwarciem stoloowki?? oj masz fantazje koles

Gość opowiedz troche jak te cukierk
i sie robi, jestem ciekawa:-)

Opowiadam: Karmel - Wytłaczalnia - Czekoladownia - Pudrownia - Zawijalnia Otóż dział 1 Karmelarnia jest połączona z wytłaczalnią, czekoladownią i Pudrownią. Najpierw robi się w gniotownikach mase na cukierki. Dajmy na to michałek, wrzuca się kakao, serwatke i laktoze, włacza się gniotownik i miesza. Potem daje się to na zarabiarke a później na pudrownie i czekoladownie. Pudruje się cukierek, oblewa czekoladą i potem idziemy do działu zawijalnia. Na zawijalni są trzy części, odbiorniki, miksy, rowemy, edki, kobiety stoją przy maszynie, pod którą trzymają karton albo kaseton i dają na wózki lub na palety. Tych kasetonów trzeba dać 8 do góry. Opowiedzieć coś jeszcze? Bo może podać więcej szczegułów.?

Gość óp
pracujesz gdzies czy nie?

Gość opowiedz troche jak te cukierk
dzieki, a duzo takich cukierkow dziennie robicie? ogolnie lubie wiedziec jak to wszystko sie robi, nie tylko cukierki, ale i np sery jak to nieraz pokazuja w galileo ;)

Tych cukierków jest dużo dziennie Fistaszki orzechowe Fistaszki miętowe Fistaszki o smaku gumy do żucia (nowość, nie ma jeszcze na rynku) Fistaszki kawowe Fistaszki pomarańczowe Michałki czerwono-białe Michałki białe Michałki pomarańczowe Michałki kawowe Michałki zamkowe Trufle Trufle białe Trufle z masą wiśniową Kukułka Bakaliowe Galaretki mieszkanka krakowska Czekolada jagieloński Jacki Danusie Adaś Maćki i wiele innych

Gość 456ast
ty z wawla cie wywalili bo zawolnt byles? a co z twymi 3 pracami? i stolowka co masz zamaiar oytworzyc?

Gość michalllina
a jakie tam są warunki ze mowisz ze sanapid powinien dziaąłc?? jak robią michałki??? ja lubie michałki:-(

Np. jak jakieś odpadki z michałków spadną na zawijalni na ziemie, biorą je na karmel i te michałki wrzucają do zarabiarki. Podobnie z masą, jakaś spadnie na ziemie, wrzucają ją do gniotownika.

Gość RaZR
Tak jest w każdej fabryce, nic się nie marnuje. I dobrze, bo to grzech marnotrawstwa. Nikt jeszcze nie umarł od zjedzenia czegoś z podłogi. Batoniki to jeszcze nic ale poszedł byś sobie do rzeźni na masarza. Czasami trafia się takie mięso, z którego wypływa taka zielona maź, myślisz że się to wyrzuca? Wszystko idzie na sklepy.