Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śpiąca_Królewna

chciałabym go zostawic ale tak bardzo się boję...

Polecane posty

tyle razy juz mnie zdradzal a ja glupia za kazdym razem mu wybaczam i za kazdym razem powtarzam sobie ze to juz ostatni raz. mam ochote zrobic mu to samo co on mnie, tak samo go zranic ale nie jestem taka, po prostu nie potrafie. oddejsc od niego tez sie boje... moze po prostu boje sie byc sama, sama z malym dzieckiem, co powiedzialaby moja rodzina i znajomi, byloby mi tak strasznie wstyd.

nawet nie mam komu się wyżalić bo strasznie mi wstyd że to akurat ja musiałam trafić na takiego gnojka. nikomu o jego zdradach nie powiedzialam, tylko pisze i użalam sie tutaj

Gość shoot the moon
obudź się wreszcie, zgadzasz się na takie smutne życie? wiem, że łatwo tak mówić nie mając takiego problemu, życzę ci inspiracji do tego aby znów stać sie wolną i szczęśliwą

Gość TRUDNO TO POJĄĆ!
Co tak Cię trzyma,że boisz się odejść? Nie zważaj na ludzi,oni zawsze będą obgadywać! Zrób to dla siebie i swojego dziecka.Nie rozumiem jak można żyć pod strachem z kimś pod jednym dachem?! Trochę szacunku dla samej siebie?!:o

Nie masz powodu się wstydzić. To nie Twoja wina ze on Cie oszukuje. Powinnaś go zostawić. Odwet to nie zbyt dobry pomysł moim zdaniem