Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonnnniiiaaaaaaa

kiedy skonczy się facebookomania?

Polecane posty

Gość sonnnniiiaaaaaaa

Myslicie, że moda na posiadanie fejsa przeminie tak jak kiedys moda na nk? Ja nigdy nie miałam konta na facebooku i irytuje mnie to, że często słyszę od ludzi, w szczegolnosci nowo poznanych "nie masz fejsa, nie istniejesz". No co to w ogole za stwierdzenie? Mam slepo podążac za modą? Mam założyc facebooka dlatego, bo wszyscy mają? Po co? Nie ciągnie mnie do tego.. A wy co o tym myslicie na ten temat?

Gość ja też nie mam
i nigdy nie miałam i teraz też nie chce, tym bardziej, że internet mi się znudził i coraz rzadziej patrze w komputer

Gość dyzurny psychoatra kafeteryjny
tez nie mam i mam to w doopie

Gość .misio krzysio
a ja myśle że to jest dobra sprawa np. do odnalezienia się ze starymi znajomymi ale jakieś klikanie lubie to i reszta to gówno🖐️

Gość WINDYKACJA
TYLKO PRYMITYWNY MOTŁOCH ZACHŁYSNĄŁ SIE I PODŁAPAŁ TAKIE FORA. MIERZI MNIE I SMIESZY POSIADANIE KONTA NA NK I FB NIE MAM OCHOTY OGLADAĆ LUDZI ZE SZKOŁY I DZIELIĆ SIE Z NIMI SWOIMI OSIĄGNIĘCIAMI--OD TEGO MAM BLISKICH I RODZINĘ

Gość ..............,....
też nie mam i jest mi z tym dobrze, nie słyszę takich komentarzy jak ty. według mnie konto na tym serwisie byłoby stratą czasu-to moje zdanie

Gość psikot
fejs to doskonały sposób na wyciąganie danych o ludziach, nawet nie trzeba się starać, sami wszystko o sobie napiszą:)

Gość psikot
ja miałem kiedyś konto na nk, odnalazłem starych znajomych, ale jak już pochwalili się mercedesami i domkami z ogródkiem to nie było o czym gadać. To usunąłem badziewie. Wyrwałem chwasta :P

Gość sonnnniiiaaaaaaa
psikot, ale czego się dowiedziec? ;D kto jest z kim w związku, jakiej piosenki słucha i że idzid na spacerek. Naprawdę interesujące..

Gość gość
Wpiszcie sobiie na you tube taką frazę ''UZALEŻNIENIE OD SMARTFONU - WIZUALIZACJA'' jest tam filmik który świetnie pokazuje jak się pomiędzy wami wszystkimi czuję z tą różnicą jednak że ja z tego powodu nie mam depresji tylko sobie patrze jak podążacie w kierunku przepaści a ja jestem wolny

Gość gość
Sonia jak tam romans z Henrym ?