Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrafią kochać

faceci potrafią kochać tak naprawdę

Polecane posty

Gość potrafią kochać

jak wy uważacie

Gość potrafią kochać
ja też tak uważam że potrafią

Gość ghfhbgf
migotka tylek jak szczotka tak, dzisiaj chyba nawet bardziej niz kobiety. Chwała Tobie o boska!!! Jedna, która umie przyznać racje facetowi a nie zwyzywać go i odwracać kota ogonem.

Gość golden lady
a co to znaczy kochac? Mowia kocham ale robia zupełnie co innego? to znak ze nie kochaja..czyny musza byc potwierdzeniem słów, które tak ochoczo wypowiadaja..

zgadzam się z migotką, że faceci kochają bardziej. i są bardziej skłonni do poświęceń dla wybranki.

Gość zlysyn
Pitolenie o mandolinie

Gość Kloc55554
A jak facet ma problemy np. ukradli go albo wyrzucili z pracy to nagle ta wybranka ucieka w piz_du

"A jak facet ma problemy np. ukradli go " jak go ukradli to juz go nie ma :D

Gość Clay Morrow
Oj kobietki kobietki... Faceci kochają się kochać a i to nie zawsze z tą samą.

Gość Dorota 04.08.1979
mój mnie kocha jak wariat:P ale baaardzo długo trwało,zanim sie otworzył. Ot--taki typ niedowiarka.

Rewciu, to prawda. Miłość faceta dojrzewa wolniej, ale jest trwalsza, niż miłość kobiety (niestety). Pisząc o miłości mam na myśli tę prawdziwą, nie jakieś tam zauroczonka czy inne zakochania.

uczucie zakochania musi być tak silne, że rzuci się cieniem na późniejszą miłość i będzie jej towarzyszyło jak najdłużej - gdy wygaśnie - najczęściej faceci i kobiety odchodzą lecz nie doznają i nie poznają czym jest miłość...

dama ponieważ kobieta dla faceta musi być jak jego "zainteresowanie lub hobby" , w które brnie powoli i rozkręca sie zdobywajac wiedzę i doświadczenie - dlatego puste laleczki kończą na łóżku i dostają kopa...

wolna i zadowolona z życia też bruneta chcesz jak fiku? co wy macie z tymi brunetami? widzę , ze najlepiej nim być, to napalone stado będzie kazdego z nich ganiać

Gość potrafią kochać
ja wiem że potrafią kochać jestem 4 lata z partnerem wiem że mnie kocha ja go też

revolver wolna i zadowolona z życia też bruneta chcesz jak fiku? co wy macie z tymi brunetami? widzę , ze najlepiej nim być, to napalone stado będzie kazdego z nich ganiać ____________________________ http://www.youtube.com/watch?v=ds5EuvdTYUQ http://www.youtube.com/watch?v=Zn7eWTsj9wU&am p ;feature=related Zebys wiedział , niedosyt na rynku

Gość potrafią kochać
mój jest brunetem ;)