Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madziusia89

do facetow...bardzo mnie to ciekawi;)

Polecane posty

Czy lubicie lizac cipki czy robicie to dla Nas bo My to uwielbiamy czy jest Wam to poprostu obojetne?? bardzo mnie to ciekawi

Gość psikot
bardziej wskazana byłaby liczba pojedyńcza. Jedną, tą z własnej sypiali - tak, ale jakieś tam cudze niewiadomego pochodzenia i prowadzenia - nie !!!

Gość tristan345
Słuszne masz wątpliwości, bo kobiety robią laskę tylko dl aprzyjemności faceta. Choc co to za przyjemnośc jak wiadomo, że gdybyście nie musiały to byście tego nie robiły.

Gość goska90
tristan345 myslisz sie :) Robie swojemu facetowi lodzika codziennie, kilka razy. UWielbiam to robic. UWielbiam jak konczy w moich ustach. Nie mow ze kazda robi zeby facetowi sprawic przyjemnosc!

Widzisz, ja np bardzo lubie robic laske swojemu facetowi:) nawet bardzo bo widze jaka przyjemnosc mu to sprawia i lubie kiedy on bawi sie moja cipka;) tylko nie wiem czy robi to tylko dla mnie czy tez czerpie z tego przyjemnosc:)

Gość tristan345
"Nie mow ze kazda robi zeby facetowi sprawic przyjemnosc!" Będe mówił bo tak jest. Twój post jest na to dowodem, bo orgazmu od robienia loda nie dostaniesz, a obrabiając mu ustami kilka razy dziennie do spustu, sprawiasz że "cała para idzie w gwizdek" i jest bardzo wątpliwe jaką on ci przyjemność może później dac.

Gość krisss
ja nie lubie

Gość tristan345
" bardzo lubie robic laske swojemu facetowi nawet bardzo bo widze jaka przyjemnosc mu to sprawia" No dokładnie, robicie to tylko dla jego przyjemności.

Gość goska90
tristan345 ale nie powiedzialam, ze robie pare razy dziennie "do spustu" :) Ale ja tez czerpie z tego przyjemnosc, a ty napisales ze kobiety z tego nie czerpia. O to mi chodzilo.

Gość tristan345
"ty napisales ze kobiety z tego nie czerpia" Bo nie czerpią. Gdyby on np powiedział że mu jest to obojętne - to większość kobiet by się ucieszyła że nie musi tego robić.

" bardzo lubie robic laske swojemu facetowi nawet bardzo bo widze jaka przyjemnosc mu to sprawia" NO WLASNIE,WIEM,ZE ROBIE MU DOBRZE WIEC MOJE PYTANIE BRZMI CZY KIEDY ON ROBIAC MI DOBRZE(chodzi o robienie minetki!) CZUJE TO SAMO KIEDY JA JEMU ROBIE DOBRZE:D

w seksienie ma "robię, bo muszę" w łóżku się nic nie musi. bo kto niby mnie zmusi do czegoś?

Gość tristan345
Kobiety czerpią przyjemność z głaskania, namiętnych pocałunków, elektryzujących dotyków przechodzących płynnie w podniecającą grę wstępną. Uwielbiają jak mogą dotykać jego mocnego ciała. Później czerpią przyjemność z tego jak mężczyna pieści ich piersi, głaska uda i umiejętnie pieści językiem jej kotka. Uwielbiają, by wniknął w nią powoli i się rozpędzał, późneij przechodząc w tępo której jej pasuje i które wywołuje w niej fale podniecenia i wreszcie orgazm. Ale nie lubią robic laski jak nie muszą i nei lubią seksu w odbyt.

tristan345 ...chyba jakas kobieta musiala Cie zranic lub robiac Ci laske dala Ci do zrozumienia,ze robi bo musi:/ nie rozumiem troche Ciebie:/ ale to Twoje zdanie ,dzikuje za chc udzielenia si;)

Kobiety czerpią przyjemność z głaskania, namiętnych pocałunków, elektryzujących dotyków przechodzących płynnie w podniecającą grę wstępną. Uwielbiają jak mogą dotykać jego mocnego ciała. Później czerpią przyjemność z tego jak mężczyna pieści ich piersi, głaska uda i umiejętnie pieści językiem jej kotka. Uwielbiają, by wniknął w nią powoli i się rozpędzał, późneij przechodząc w tępo której jej pasuje i które wywołuje w niej fale podniecenia i wreszcie orgazm. zgodze sie jak najbardziej ale laske tez uwielbiam robic swojemu a nawet bardziej niz bardzo i tyle w tym temacie;)

Gość tristan345
"zgodze sie jak najbardziej ale laske tez uwielbiam robic swojemu a nawet bardziej niz bardzo i tyle w tym temacie" No to cię sprawdzę: Kazda para ma swoją nazwę na cipkę i penisa. JAk ty nazywasz penisa swojego mężczyny?

Gość sylvia 007
oni sie nie wstydza wyciagac malego i kazac sobie loda robic,ale kobitki czekaja na to ze on sam na to wpadnie zeby jej zrobic przyjemnosc jezyczkiem,wystarcza im ze on sie rozladuje i to ma byc wszystko czego mamy oczekiwac . jak nie lize to nie bedzie lizany ,nam tez sie nalezy W innym wypadku to zwykly pasozyt sexualny.