Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marysienka266

implantacja??

Polecane posty

Gość Marysienka266

witam Chcialabym mniej wiecej wiedziec jak mam liczyc tydzien ciazy. O ile doszlo do zaplodnienia a pewnie doszlo bo to sie po prostu czuje z reszta mam objawy implantacji. tak jak przy pierwszej ciazy. A wiec tak nie wiem kiedy mialam ostatnia miesiaczke bo te miesiaczki raz byly a raz nie. Bralam tabletki anty po czym po 3 msc je odstawilam przez pierwszy miesiac bralam azalie potem zmienilam na normlane tabletki i bralam przez 2 msc Cilest. Odstawilam po tym drugim opakowaniu i w dniu kiedy pojawilaby sie miesiaczka z odstawienia (gdybym nadal brala tab.) wspolzylam bez zabezpieczenia. w niecale 5 dni od stosunku zczal bolec mnie brzuch jak na okres a raczej jajniki zaczelam plamic, na drugi dzien zobaczylam wielka plame krwi ze śluzem i teraz plamie malutko. Czuje sie strasznie oslabiona mieszylam cisnienie jest niskie a puls 116 ... czyli to pewnie implantacja... Zawsze mialam skape miesiaczki wlasnie takie plamienia z ostawienia tabletek. Ale tym razem to chyba jest co innego. A wiec skoro wiem kiedy moglo dojsc do zaplodnienia to licze mniej wiecej wiek ciazy od stosunku ???

Gość Marysienka266
???

Gość siezastanawiam
droga autorko, my wrozkami nie jestesmy, raczej watpie zeby to byla ciaza, po za tym plemniki maja do pokonania bardzo dluga droge, aby spotkac sie z komorka jajowa i dojsc do zaplodnienia, wiec 5 dni po stosunku ewentualnie moglo dojsc do zaplodnienia (zagniezdzenia sie zarodka) i moze wtedy wystapic krwawnienie, aczkolwiek trwajace doslownie prze moment a nie kilka dni o tu masz fajny link, wsszystko dokladnie opowiedziane http://www.mamazone.pl/kalendarz-ciazy/pierwszy-trymestr/tydzien-1.aspx