Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogrążona

Dziwne pytanie

Polecane posty

Gość pogrążona

Witam mam pytanie czy w życiu jak się czegoś bardzo chcę to można to osiągnąc pomimo że ma się bardzo trudną sytuacje i zaczynamy wszystko od zera nie ważne w jakim przedsięwzięciu ?? co o tym sądzicie czy jest w ogóle taka możliwość by osiągnąc coś z niczego ?

Gość pogrążona
nawet jeśli każdy mówi że nikim nie zostaniesz i powinnas się z tym pogodzić

Gość Katastrofa idzie... :)
Pogrążona, nie słuchaj przede wszystkim głupich ludzi. Otaczają cię ludzie którym zależy widocznie żeby ci się nie udało i starają się ci to wmówić. :)

Gość Fggffdvddvddcd
Jest ;) Musisz wiedziec czego chcesz.

Gość pogrążona
ale to takie dołujące i wtedy zdajesz sobie sprawę że może faktycznie inni mają racje tylko ty jeszcze tego nie widzisz czy z gówna może być coś dobrego ;(((

Gość Fggffdvddvddcd
Jesli czegos chcesz - idz po to. Nie sluchaj glupich ludzi, bo mozesz zmarnowac kilka lat ;)

Na ogól to jest tak, że jak się bardzo chce to można dostrzeć w jaki sposób to coś osiągnąć. Ale jak ktoś nie ma analitycznego umysłu, zapału, chęci, wiary w siebie - to nie dostrzeże i nie ruszy z miejsca.

Gość Fggffdvddvddcd
A tak w ogole co chcesz osiagnac?

Gość pogrążona
a co jesli zmarnuje bo wybiore według swojego mniemania a pozniej okaze sie ze reszta miała racje

Gość pogrążona
ja się tylko boje że to jest zbyt piękne żeby było możliwe staram się choc wiem że na wszystko musze niestety zapracowac małymi kroczkami ;// bo wszystkiego miec nie moge boje sie tylko ze zle wybiore swoja droge i zmarnuje swoje lata a jeszcze najgorsza będzie swiadomosc porazki wtedy to ja dopiero sie załame nie jest łatwo dążyć do swojego celu zwłaszcza gdy po drodze masz wiele przeszkód które musisz pokonac i włożyc wiele pracy a gadanie innych czasem zniecheca i wtedy nic sie nie chce robic załamujesz sie i nie masz ochoty ruszyc dalej zwłaszcza gdy widzisz jak wiele przed toba a jak mało dokonałas ;/

Gość Fggffdvddvddcd
Z czym miala racje? Masz lustro - masz. Jestes glupia? To sama musisz ocenic. Nie pozwalaj "zyczliwym" ludziom sie tak bardzo wtracac, im wiecej pozwalasz tym bardziej staraja sie cie zdolowac. Np. w moim przypadku tez mowili, ze jestem glupia i brzydka, co okazalo sie bzdura ;) (nigdy nie wierzylam w glupie slowa, ale ok, rozumiem, mozesz czuc sie zle itp.)

Gość Fggffdvddvddcd
Majac do siebie szacunek nawet sie zadawaj z takimi, co mowia w ten sposob o tobie ;) beda zawiedzeni jak tobie sie powiedzie, ale to ich problem, nie twoj.

Moim zdaniem życie to właśnie dążenie do celu. Co inne w życiu cie czeka, niż spełnianie swoich marzeń/postanowień? Gdyby nikt nie dążył do swoich celów, stałby w miejscu, tak po prostu, a na tym życie nie polega, a przynajmniej nie powinno. A jak się nie uda? Cóż, trzeba próbować kolejny raz.

Gość Fggffdvddvddcd
*nawet sie nie zadawaj