Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaniWRzechświataaaa

OSIĄGNĘŁAM SUKCES ŻYCIOWY

Polecane posty

Gość PaniWRzechświataaaa

Po prostu siebie zajebiście lubię. Bez makijażu, bez tych wszystkich pieprzonych dodatków, w dresie przed kompem, z papierosem i krzywą dwójką. Jestem super.

Gość no i co z tego?!?
:D Tak trzymać:)

Gość PaniWRzechświataaaa
tak!! Polecam.

Gość PaniWRzechświataaaa
Tu, w Polsce, żyjemy w świecie, gdzie w modzie są depresje, samotność, wkurwienie. Milczymy do siebie na przystankach , milczymy kiedy jedziemy razem autobusami, mamy siebie w znajomych na portalach społecznościowych a nie mówimy sobie na ulicy cześć, wstawiamy zdjęcia na których bardzo dobrze wychodzimy. Polecam spojrzeć sobie w lustro, bez tego wszystkiego, bez tego uśmiechu numer pięć, bez codziennej kreski nad powieką, bez drogiego garnituru, w zwykłym podkoszulku. Tak jakby nago - i co najważniejsze: żeby wtedy powiedzieć sobie do zewnątrz lub nawet na głos "Stary/Stara lubię Cię !! Cholernie!! Lubię wszystkim czym jesteś"

Gość PaniWRzechświataaaa
do wewnątrz*

powiedziałabym, że dorosłaś :) albo inaczej - dojrzałaś ja do tego doszłam koło trzydziestki a ty ile masz lat?

Gość PaniWRzechświataaaa
21, albo dorosłam, albo coś mi odjebało. Albo niepotrzebnie skreślić

Gość PaniWRzechświataaaa
hehe, piąteczka

Pani ... - też o tym ostatnio myślałam i nawet pogadałam z kolegami z pracy, polacy są smutni, zazdrośni..., nie wypada się przyznać, że jest ci dobrze, nawet własna teściowa szuka dziury w całym...i zamiast zacząć sobie życie organizować, próbuje udowodnić innym, że wszystko jest do bani, przykre bardzo

Gość PaniWRzechświataaaa
Przykre. A czasami jedyne czego potrzebujemy to dobrego filmu, uśmiechu drugiej osoby i w kurwę ludzi wokół. Ludzie są niezbędni..

Gość Fggffdvddvddcd
Tak trzymac :)

nie zgadzam sie z tym, że ludzie są niezbędni można żyć bez ludzi całkiem dobrze zwierzaki wystarczą

Gość PaniWRzechświataaaa
Pewnie, że trzymać. To w cale nie było łatwe. Chcesz się nauczyć szpagatu - po prostu to robisz. Chcesz sie nauczyć języka - idziesz na kurs. Chcesz się nauczyć życia - w kurwę przeciwności. Narzucania kanonów, sylu życia. To jest fajne, to nie. Nie rób tak, tak się nie robi, a tak się powinno. To do Ciebie nie pasuje a takjuż dawno się nie robi. Można oszaleć. Ale czasem TRZEBA ODEJŚĆ OD ZMYSŁÓW BY NIE ZWARIOWAĆ. Cholernie lubię ten cytat

Gość PaniWRzechświataaaa
Ewa, 33 - o tych zwierzakach to nie pierwszy raz słyszę i nie pierwszy raz się spotykam. Zwierzak Cię nie skrzywdzi, nie zrani, nie wkurwi tak że odechce Ci się żyć - to fakt. Ale nie powie Ci kiedy robisz coś cholernie źle, cholernie głupio i cholernie toksycznie. Znam wielbicieli zwierząt nienawidzących ludzi. to są bardzo samotni ludzie i bardzo zranieni..

skąd wiesz, że oni sa samotni? może tylko takie są stereotypy, że jak bez ludzi, to samotni? oni mają swoje zwierzęce towarzystwo i wcale samotni się nie czują a czy lubią ludzi, czy nie? to róznie ale im bardziej lubi się zwierzęta, tym faktycznie, mniej lubi się ludzi, bo widzi się, jak ludzie te zwierzęta traktują i nie można ich za to lubieć no, ale to chyba za daleko idące dywagacje w każdym razie - ja wolę wierzęta od ludzi i tak w ogóle - niepsecjalnei ludzie są mi do szczęścia potrzebni jest kilka wyjątków, kilku ludzi, których z róznych względów lubię, ale to na palcach rąk bym policzyła, dosłownie i wyobrażam sobie, że mogłabym sie w ogóle obejść bez ludzi nie czuje też potrzeby posiadania mentora, który mówiłby mi, co robię źle, bo myślę, że w moim wieku to już nauczyłam się rozróżniać dobro od zła

Gość PaniWRzechświataaaa
Dla mnie to po prostu brzmi dość.. samotnie..

Gość PaniWRzechświataaaa
Piszesz też o sobie, no nie?