Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Desperadoska

Jak zajsc w ciaze jak facet nie chce wspolpracowac?

Polecane posty

Gość do magda 89
no to stara dupo co cie nikt patykiem nie chce tknąć masz cie czym chwalić hahaha

Gość magda89w9w
puknij sie w glowe zalosna kobieto! mam męza i roczną córeczke ktora byla chciana przez oboje rodzicow!! zal mi takich ludzi jak wy. musicie wrabiac kogos bo facet nie chce miec z wami dziecka... poszukaj sobie takiego co bedzie chcial pomiocie !

Gość do magda 89
hahaha i czym się jeszcze potłumaczysz/pochwalisz ? masz 28 lat męza córeczke ....moze jeszcze psa kota i domek z ogródkiem i jakie to studia pokończyłasz i ile masz dyplomów aaa i napiszesz ile zarabiasz - bo w koncu te co wrabiają faceta w dziecko wg ciebie to mieszkaja w slumsach, robia to dla alimentów bo sa nie wykształcone i bezrobotne hahaha

Gość wredniucha
"bo w koncu te co wrabiają faceta w dziecko wg ciebie to mieszkaja w slumsach, robia to dla alimentów bo sa nie wykształcone i bezrobotne hahaha" coś jednak w tym jest!

Gość magda89w9w
swoje kompleksy lecz u psychiatry! oskarazylas mnie ze mnie nikt patykiem nie chce tknac to ci napisalam daremna kobieto ze mam meza i corke! takie jak ty to powinno sie odgornie sterylizowac zeby dup nie nadstawialy i nie wrabialy w ojcostwo tych ktorzy wyraznie mowia ze NIE CHCA

Gość do magda 89
aaaa jak jestes taka stara to nickiem 89 sie odmłodzisz się na siłe hahaha daremna kobieto a co do psychiatry no cóż każdy mierzy swoja miarą (współczuje ...twojemu dziecku o ile takowe posiadasz)- chcesz namiary na dobrego specjaliste ? :D

Gość magda89w9w
wspolczuje ci jesli myslisz ze liczby w nicku zawsze symbolizuja wiek, oj juz nie wiesz do czego sie masz uczepic, wez przyklad ze mnie i znajdz faceta ktory sam bedzie chcial miec z toba dziecko. a ty widac jestes tak beznadziejna ze musisz to robic cichaczem, bo sam nigdy by na to nie poszedl. swoja droga facet jest madry - kto by chcial miec dziecko z takim pustakiem jak ty? pewnie nie nadajesz sie do niczego innego jak tylko do rzniecia, a na matke swoich dzieci wybral sobie juz dawno odpowiednia osobe.

Gość magda89w9w
zreszta chyba nie sadzilas ze mam 89 lat? hahahahahhahaha

Gość Desperadoska
Ale tu sie nerwowo cos zrobilo... :|

Gość do magda 89
akurat ty wiesz najwiecej o moim życiu - czytasz kotu spod ogona czy masz kule? hmm i głodnemu chleb na mysli -poruszasz temat seksu to jednak cie maz patykiem tknąć nie chce :D

Gość magda89w9w
gadasz jak potluczona, moze sie czegos nacpalas. bo to co piszesz sie kupy dupy nie trzyma.

Gość do magda 89
ale ty nas kłamiesz no nieładnie coż to sie dowiedzieć mozna .... jednak dzieci nie masz... magda89w9w Było wiele roznych pozycji, sporo wulgaryzmow ... skonczylo sie lodzikiem z polykiem bo za niedlugo mam owulacje a w cizy jeszcze nie chce byc a jednak maz cie nie chce...biedaczka .. magda89w9w oh niektore z tych punktow sa cudowne moj maz nie jest niestety demonem sexu, zazdroszcze dziewczynom ktorych mezowie chca sie codziennie kochac. magda89w9w minete uwielbiam, robic loda mezowi tez uwielbiam! no moj by najchetniej tak jak Twoja zona raz na 3 tygodnie, cos kolo tego. RAZ na 3 tyg !!?? to dlatego taka nerwowa jestes hahaha i pewnie autorce zazdrościsz ze ma częsciej

Gość magda89w9w
haha ale jetes smieszna, to chyba ty sie podszywalas zalosna kobieto... idz lecz kompleksy gdzie indziej i nie uzywaj mojego nicka

Gość do magda 89
współczuje Ci ...mężowi takiej zony też Jesteś chora ! dobranoc

Gość do magda 89
ja sie nie musze podszywac wystarczy ze zainteresowani wejda na forum erotyczne ...z wczoraj...no wczoraj na pewno cie nie znałam ...wiec jak sie miałam podszyć - pomyśl !

Gość magda89w9w
pewno uzywasz mojego nicka, skopiowanego z jeszze wczesniejszych postow, tak zreszta robi tu mase ludzi.... bosko, naprawde bosko o tej minecie rozprawialas ahahahah