Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokobuła0090

jak myslicie forumowiczki

Polecane posty

Gość kokobuła0090

Czesc. Mam taki mały problemik wiem ze temat dosc oklepany i pewnie nie chce wam sie juz czytac o tym ale jak by ktos mogł mi doradzic cos była bym wdzieczna. Zaczne od tego ze kochałam sie z chłopakiem w dni płodne bez zabezpieczenia (planujemy dzidzie)oczywiscie skonczył we mnie potem leżałam długo aby jak najwiecej we mnie zostało. Okres mi sie spóznił i robiłam test a dokładniej 3 rużne pojawiła sie 2 linia ale bardzo cieniutka i mało widoczna mimo to sie ucieszyłam i to bardzo. Po 2 dniach dostałam okres (musze tu dodac ze normalnie trwa ponad tydzien i jest bardzo obfity co 40 musze zmieniac podpaske bo jest pełna)ten okres był inny trwł 4 dni i z tego 2 pierwsze to delikatne plamienie w 3 dzien wiecej ale tez nie bardzo dużo w 4 dzien delikatne plamienie i zaówazyłam na papieze ze jakby jakas piana ze mnie leciała .Teoretycznie gdyby nie wzgledy higieniczne to o 2 podpaskach cały okres bym przeszła. Mało tego zazwyczaj takie skrzeky lecą a tym razem nic.......... jak myslicie?Nie moge isc na bete bo nie mieszkam w polsce a tu takich badan nie robią zreszta tu wogule gin nie bada w ciąży i takie tam. Myslicie żeby zrobic jeszcze 1 test?

Gość myślę,że dobrze by było
gdybyś kupiła sobie słownik ortograficzny,bo szkoda żeby dziecko miało taka tępą matkę