Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joanna niewiadomaaaa

dobrze zarabiam jak na taką pracę??

Polecane posty

a więc pracuję na pół etatu niby dostaję tyle ile zrobię, ale składki mam odprowadzane mogę pracować dłużej - krócej, wolne kiedy chce średnio pracuję 4 godziny dziennie, bo poza tym dbam o dom, robię zakupy, ugotuję, lubię też mieć czas dla siebie czy za taką pracę 1800 na rękę to w sam raz? czy mało? bo właśnie około tyle za miesiąc mi wychodzi po składkach, za poprzedni miesiąc mam 1830zł tzn wiem, że dla niektórych to jest ogólnie mało pieniędzy, ale czy adekwatnie do wymiaru mej pracy to fajna suma? bo nie wiem czy pracować dla nich dalej - pracuję już pół roku czy szukać czegoś innego.. praca przy komputerze, administracyjna

Gość a powiem
no jak na 4 godz pracy mi sie wydaje ze dobrze.....

Gość Mars2
Jak na pół etatu to super według mnie niektórzy na cały etat tyle nie zarabiają

no, maks 4 dziennie. Siadam około 10, o 14 kończę. Albo popracuję 2 godziny. Później pauza na zakupy, porządki, a po tym znowu jakieś 2 godzinki.

ale ostatnio uslyszałam jak ktoś za moimi plecami mówił, że jestem mało ambitna. Bo praca z domu.. Kurcze - ale przecież dobrze płatna niby.. poza tym mogę zadbać o dom.. trochę mi się przykro zrobiło

Gość a powiem
tez tak mysle super placa na pol etatu jeszcze,a gadanina sie nie przejmuj miej gdzies.....

Gość zazdrość....straszna rzecz
pewnie ta osoba sama chętnie wskoczyłaby na Twoje miejsce, gdybyś tylko zwolniła etet. nie przejmuj sie takimi tekstami. moim zdaniem masz fajną pracę. zarabiasz jak na polskie standardy niezła kasę. i nie cierpi na tym dom i rodzina.

Gość AS26
Bardzo fajny układ, tylko pozazdrościć :)

Gość zartujesz sobie?
super praca,ja nigdy nie wierzylam w race zdalne, wydaje mi sie to bujda, a jednak mozna. zazdroszcze.

Gość trhty4
Ty sobie jaja robisz ? Ludzie po 40% ludzi po studiach zarabia 1200zł/rękę i tyrają po 8,12 godzin a Ty za 4 godziny pracy dostajesz 1800zł i się pytasz czy to dobrze ? Albo jesteś zbyt tępa i nie ogarnięta albo po prostu temat to prowokacja.

Gość jakaksjalajsjk
Też taką chce :) A co to za praca dokładnie?

Gość sdfsfsf
ja zarabiam 800 za cały etat

Gość sdfsfsf
dodam, że brutto

Gość 4t4y4t4
A co to za praca? co dokładnie robisz? bo wiesz, to zależy. Bo jeśli to praca wymagająca specjalnych kwalikacji to może się okazać, że zarabiasz niewiele. Na prawdę zależy od tego, co masz robić przy tym komputerze. Mój facet też ( oprócz zwykłej pracy na pełny etat poza domem ) pracuje przy komputerze, nie bierze pieniędzy za czas przy nim spędzony ale za to, co zrobi i gdyby siedział po te 4 godziny dziennie to ten 1800 byłoby troszkę za mało na jego pracę, ale on robi skomplikowane projekty inżynieryjne.

aha ! TAKIEGO !!!! wszyscy byście tam zaraz chcieli pracować

Gość weri łel
jak na 4 godz pracy to bardzo duzo zarabiasz

Gość ksksks123512
Joanna pazerność Twa granic nie zna

Gość ksksks123512
co zabraliby Ci tą pracę???

Gość 4t4y4t4
:-O yyy no może gdybym sama pracy nie miała, to bym chciała. pytasz to ci odpowiadamy i pytamy o szczegóły, bo to na prawdę zależy. jesli ta praca przy komputerze polega na czatowaniu z podstarzałymi niemcami i administrowaniu stroną do tego słuzacą to NIE, nie zarabiasz dobrze :-O Nie rozumiesz, ze to jest względne i sam czas i pieniądze to za mało danych, żeby to ocenić?

Gość kkkko0kol
ksksks123512 co zabraliby Ci tą pracę??? ----- nie "tą", tylko "tę " - baranie :D i jasne,że tam matoły i kozie mózgi, psie syny