Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietrafiony rozmiar

POŚCIEL BAWEŁNIANA 200/220

Polecane posty

Gość paskudny wzor
i do tego taka droga

Gość nietrafiony rozmiar
do "do autorki tego tematu" to ja ciebie zaraz zgłoszę do administracji a obelgi i wyzwiska !!!! Hamuj trochę kobieto !!!!!!!!!!! Sama jesteś ze szmateksu.

Gość nietrafiony rozmiar
radziłabym się najpierw zorientować jakie są ceny a później krytykować że coś jest guwno lub za drogie

Gość ja kupiłam pościel z bielawy
nie polecam nikomu !!!!! miała być gruba kora 200/220 okazało się że nie jest z kory a gofrowana do tego cienka okropnie szkoda wydanej kasy

Gość nietrafiony rozmiar
ta nie jest z kory tylko z bawełny i wg mnie wygląda ok. kory też nie polecam, bawełniane są lepsze i bardziej eleganckie.

wiem czytałam że bawełniana a ja piszę o korze i o tei firmie z bielawy że jest do dupy

Gość nietrafiony rozmiar
OK, każdy ma prawo mieć swoje zdanie

do tego kolry piękne cudne na ich stronie są aż chce sie kupić a jak co do czego to wyblakłe jakby prane już kilkakrotnie

Gość nietrafiony rozmiar
ta co sprzedaje nie jest wyblakła, kolor jest żywy i pasuje mi do sypialni jednak duzo za duża ta poszwa na moją kołdrę dlatego sprzedaję. Zdjęcia są realne te w opakowaniu.

ale to jak zamawiałas przecież rozmiary podane miałas jak to możliwe?

Gość nietrafiony rozmiar
ja jej nie zamawiałam, dostałam ją na prezent (rocznicę ślubu)

Gość nietrafiony rozmiar
chcę ją sprzedać i kupić mniejszą w takim samym kolorze

Gość mkmkmkm
Nikt Ci tego nie kupi, zdjęcie jest brzydko wykonane, pościel dużo za droga, za tą cenę można kupić coś porządniejszego i ładniejszego.

Gość nietrafiony rozmiar
ok, opuściłam z ceny, może faktycznie przesadziłam

Gość Gj gukbhuio
Kobieto, sprzedajesz posciel z drugiej ręki, a ceny masz wyzsze niz w sklepie internetowym?promyk to poscielowy szajs, 2 prania i po kolorze i po poscieli wez sie ogarnij, sprawdz jakie sa ceny, mysle ze za wiecej niz 50 zł nikt ci tego nie kup A jak patrze co ty w ogole sprzedajesz to raczej bym nic od ciebie nie kupiła

Gość nietrafiony rozmiar
oczywiście, to bielusieńki komplet. Na zdjęciu może tak wyszło bo tak światło padało. A pościel jest nowiutka nawet nie otwierana.

Gość nietrafiony rozmiar
a z tyym 50zł to przeginasz. Chcę kupić rozmiar 160/200 i 70zł muszę zapłacić !

Gość nietrafiony rozmiar
i jeszcze jedno krytykujecie mnie a jednak wiele osób u mnie juz kupiło i wszyscy byli bardzo zadowoleni. Prosze zerknąć na komentarze. Jestem uczciwym sprzedawcą. Sama ostatnio kupiłam szajs chć sprzedawca zapewniał mnie, że strój karnawałowy jest w bdb stanie a był podarty i brudny. Do takiego czegoś bym się nigdy nie posunęła.

Gość Gj gukbhuio
napisz lepiej szczerze ze te wszystkie ciuszki sa z lumpa-przeciez to widac, ani to modne, ani nowe, ani zadbane takie normalne ciuchy z lumpa sprzedajesz w takich ilosciach ze musialabys miec 10 dzieci zeby miec na tyle ciuchów nie znosze sciemnuiaczy, nie znosze takiego wciskania kitu a co do poscieli-co nas obchodzi ile ty musisz dac za NOWA ZE SKLEPU? widzisz roznice miedzy tymm, ze ty masz nowa ale z drugiej reki a nowa, nie otwierana nigdy ze sklepu?

Gość dla porównania
Gość dla porównania
Gość nietrafiony rozmiar
to co wkleiłaś to dopiero jest szajs, no może kilka bym wybrała. A czy ty kobieto rozumiesz ze ta pościel co sprzedaje jest jak ze sklepu !!! Nie ruszana nawet!!!! I nie będę więcej z Panią dyskutować. A ciuszki sprzedaje po moim dziecku i tak sie składa że dziecko ma babcie które ciągle coś mu kupują. Nie mam lumpeksa i nie sprzedaję ciuchów z lumpeksa !!! Tak dla informacji. Nie podoba się to nie kupuje i tyle.

Gość nietrafiony rozmiar
i w jakich ilościach ja sprzedaje? dziecko wyrasta to automatycznie sprzedaje bo nie mam gdzie trzymać a więcej dzieci mieć nie planuje. Każdy robi co chce. Aha i nie jesteśmy na Ty.

Gość Gj gukbhuio
zbastuj wariatko, napisac ci prawde to piany na pysku od razu dostajesz? na ty jestes tu ze wszystkimi wiec stosuje sie do twojego marnego poziomu wielce nadęta handlaro starymi ciuchami.

Gość Gj gukbhuio
i jeszcze jedno, nie ja wklejalam linki uwazam za to, ze szajs z linkow i tak jest lepszy niz twoja wywleczona posciel rodem z bazaru:O

Gość UWAGA,AHTUNG
nie kupujcie tych pościeli są bardzo cienkie

Gość nietrafiony rozmiar
do Gj gukbhuio ja nikogo nie obrażam i do niczego nie namawiam a Twój poziom mówi sam za siebie......