Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palę bo umiem

Uważam, że pan Kulczyk powinien zarabiać więcej

Polecane posty

Gość palę bo umiem

to nie jest uczciwe by ktoś kto tak ciężko pracuje, nie daje przemęczać się polskim urzędnikom skarbowym płacąc podatki poza granicami kraju. Mówię NIE ujeżdżaniu na przedsiębiorczym współobywatelu, też ciężko pracuję i wiem, jak ciężko się dorobić dlatego doceniam nieludzką harówę tego wielkiego człowieka. Zapierniczam 18 godzin na dobę , zarabiam 1800 zł miesiecznie, teraz dopiero zaczynam doceniać co ten człowiek musiał przecierpieć , przecież musiał pracować , na moje oko około 80 godzin dziennie przez 12 000 lat Trochę zrozumienia dla potu ludzkiego, dlaczego jest tak nisko w notowaniach miliarderów na świecie ? to czysta ludzka zawiść ludzi małych i niezaradnych, weźcie się wreszcie w garść i zamiast narzekać pracujecie pracujcie pracujecie!

Gość palę bo umiem
dlaczego Icchak ? bez obrażania, ok ? pewnie zazdrościsz co stoi na przeszkodzie żebyś też kupiła jakąś grupę energetyczną czy koncern budowlany ? pozytywne myślenie to podstawa, wiara w siebie i do przodu już miałem, wzorując się na panu Kupczyku, dokonać zakupu kilku firm ze sfery finansowej ale akurat musiałem wynieść śmieci i wszystko szlag trafił

Gość pelę mosty
Kluczyk to dobry człowiek, mógł kiedyś nie zatrzymać na światłach i mnie przejechać a się zatrzymał