Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość udało się?

Test pozytywny- Overtille

Polecane posty

Gość udało się?

Witam, mam pytanie czy zastrzyk overtille może dac fałszywie dodatni wynik testu, 4 wrzesnia mialam podany zastrzyk, 6 wrzesnia na USG potwierdzono ze pęcherzyk pękł i był płyn w zatoce Duglasa, dzis rano tj.10 wrz.zrobilam test( niewytrzymalam) wyszedl pozytywny zn.kreska bardzo blada ale widoczna, czytalam ze moze falszowac do 14 dni a na jednym ze tylko 2 dni i stad moje pytanie czy ktos mial podobnie? z gory dziekuje za odp. prosze nie krytykowac, poniewaz forum jest od tego aby pytac a kto nie ma ochoty odp.z sensem to niech nie wchodzi na dany temat

Gość jak najbardziej test
może być zafałszowany przez Ovitrelle, owulację miałaś 6 września, zagnieżdżenie trwa do 7 dni, więc zdecydowanie za wcześnie zrobiłaś tes, choc oczywiście życzę powodzenia

Gość udało się?
ovitrelle- przepraszam za bład*

Gość udało się?
dziękuje za odp.sama nie wiem dlaczego zrobilam moze poprostu chcialam zobaczyc pierwszy raz II kreski, choc zobaczymy czy się udalo :) raz jeszcez bardzo dziekuje

wiem, co czujesz, bo również czekam na te 2 kreski juz bardzo długo, ale test może byc wiarygodny najwcześniej 14 dni po owulacji, więc niestety jeszcze musisz poczekać

Gość udało się?
kurcze dlaczego inni mają odrazu szczescie a inni tyle muszą czekac, nic innego nie pozostaje jak czekac wychodzi ze test pierwszy nalezy zrobic ok.18 a to jeszcze całe 8 dni ehhh ;/ zastanawia mnie tylko skad było info.ze dziala tylko 2 dni... ale coz nie ma co sobie wkrecac. raz jeszcze bardzo dziękuje Pozdrawiam oraz takze życze powodzenia ;)

nie ma za co ;), również życzę powodzenia i nie- dziękuje, żeby nie zapeszyć ;)