Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulka234

SCHUDŁAM....

Polecane posty

Gość lulka234

...no właśnie chciałabym żeby wypowiedzieli się tutaj ludzie którzy schudli, nie musi to być ogromna waga, 5-10 kg nawet. Napiszcie ile wam to zajęło i co robiliście. Będzie to motywacja dla osób zaczynających diety:)

Gość unga boonga
Ja się odchudzam od 2 tygodni. a w sumie to nie odchudzam, tylko jem bardziej racjonalnie i w ciągu tego czasu zrzuciłam już 2.5kg więc chyba nie tak źle ;) Piję dużo czerwoej herbaty (min 2x dziennie), pieczywa nie jem w ogóle, zamieniłam je na chlebek Wasy (a konkretniej taki z biegdronki ;)) jem go na śniadanie, max 4 sztuki. Nie smaruję tego masłem, a serkami - almette, topionymi, do wyboru. Podjadam owoce (głównie jabłka), obiady jem lekkie - zupy, ziemniaki zamieniłam na kaszę jęczmienną/gryczaną albo warzywa. Ostatni posiłek staram się jeść najpóźniej przed 21 i jest to zazwyczaj lekka sałatka (tuńczyk, sałata, papryka albo pomidor, łyżka jogurtu nat. itp). I jem bardzo dużo pestek słonecznika, łuskam go sobie i podgryzam, nie jestem wtedy mocno głodna ;) Powodzenia!

Gość lulka234
Słyszałam ze słonecznik pomaga w odchudzaniu.

Gość odstaw weglowodany proste
ja chudlam wolno, jakies 7kg w 2 miechy