Gość zadręczonaa Napisano Wrzesień 10, 2012 Witam, od dwóch miesięcy jestem z facetem, jest nam ze sobą dobrze, kocha mnie, traktuje nasz związek bardzo poważnie. Denerwuje mnie jednak jego była. Nie kontaktują się ze sobą co prawda ( z tego co on mi mówi), ale czuję że jest jeszcze obecna w jego życiu. Zerwali z jej powodu, powiedziała mu że już po prostu go nie kocha, zraniła go tym bardzo, zresztą w ogóle była dla niego wredna. Martwię się jednak że on nadal coś do niej czuje, od ich zerwania minęło już prawie pół roku. Przez jakiś czas ciągle mi o niej mówił, o tym jaka była, co razem robili. Denerwowało mnie to i powiedziałam żeby nie mówił więcej o niej. On tłumaczył się, że mówi mi to, żebym nie popełniała takich błędów, co ona. A ja nie mogę przestać myśleć o niej, cały czas się do niej porównuję, myślę że jest ode mnie ładniejsza, zgrabniejsza, wyższa. Od czasu do czasu patrzę na jej zdjęcia i się porównuję. Mówiłam mojemu facetowi, żeby zapomniał o tym co było, pozbył się wszystkiego co ma od niej, bo przypomina mu to złe chwile w życiu, jednak jakoś nie za bardzo chce to zrobić. Zaczynam się coraz bardziej tym zadręczać, gdy jestem z nim wszystko jest ok, problem jest gdy zostaję sama, ciągle o tym wszystkim myślę. Boję się że może to mieć zły wpływ na nasz związek... Nie wiem co mam robić :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach