Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjaciolka lafirynda

Przespalam sie z chlopakiem przyjaciolki by sie zemscic

Polecane posty

Gość przyjaciolka lafirynda

Znalysmy sie od malego cale 20 lat. Zawsze pomagalam jej leczyc sie z kompleksow, bo uwazala sie za brzydka, gruba. Kiedy byla taka sytuacja, ze chlopak ktory sie jej podobal wolal spotykac sie ze mna, ale oczywiscie pogonilam go, bo przyjazn byla wazniejsza. W szkole tez zawze mogla na mnie liczyc, bo uczylam sie lepiej. Kiedys nie napisalam jej rozprawki, bo mialam pogrzeb w rodzinie- obrazila sie na 2 tygodnie:O Glupia i mloda bylam bo powinnam widziec jaka jest falszywa. Wyciela mi kilka takich numerow i niektore naprawde okropne, ktorych nawet nie opisze. Gdy poszlam na studia, ona poszla do pracy, w tym samym miescie, spotykalysmy sie wciaz i bylo ok. W koncu ona stracila prace, musiala wyniesc sie z mieszkania. Ja jako studentka dorabialam wtedy w weekendy w pewnym sklepie no i zapytalam czy moze znajdzie sie cos chociaz na pol etatu. Dostala wiec pace z mojego polecenia, przygarnelam ja do siebie bo nie miala dachu nad glowa. Powoli dowiadywalam sie, ze dziwne plotki kraza na moj temat w tym sklepie, ale olalam to. Potem wynikla afera, ze zginelo sporo nowej dostawy z magazynu gdzie nie bylo kamer. Oczywiscie nikt sie nie przyznal, ale po tygodniu od afery kierowniczka wezwala mnie do siebie mowiac iz sa plotki, ze ja te sukienki ukradlam, a ze jedna z pracownic, ktora ze mna mieszka widziala te rzeczy u mnie w mieszkaniu:O Wkurwilam sie niesomowicie pojechalam do domu, przetrzasnelam jej pokoj a tam co? Te kiecki ze sklepu i 300zl ktore zginelo mi kilka dni temu a za ktore mialam oplaty robic. Jeszcze nawet pieniadze byly w kopercie mojej podpisanej "rachunki":O Nie mialam zamiaru nic mowic, gdy emocje opadlu postanowilam, ze sie zemszcze. Akurat juz rok czasu spotykala sie z pewnym facetem, znalam go i az nawet na pewnej imprezie zlozyl mi pewna propozycje, ale oczywiscie oburzylam sie wtedy. Nie bede opisywac co i jak w kazdym razie zaplanowalam to tak, ze wrocila z pracy i zastala nas w lozku. Wiem, ze moze nie powinnam, ze zachowalam sie troche jak zdzira, ale wiedzialam, ze uderze w punkt, ktory ja zaboli najbardziej. I tak sie stalo, oni sie rozstali, on chcial byc ze mna, ja wyrzucilam przyjaciolke z domu i do dzis nie wiem jak sie potoczyly jej losy... Sytuacja ta miala miejsce pol roku temu, wiem, ze juz nie mieszka w tym miescie, mimo tego co zrobilam, mimo, iz cierpiala przeprosila mnie i chciala zostac, a ja bylam nieugieta. Teraz chyba troche zaluje tej przyjazni, nie tego co zrobilam, ale ze nie staralam sie tego naprawic.

Gość ksksks123512
dobrze zrobiłaś, to nie była przyjaciółka a wykorzystywczka. Nie żałuj.