Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktokolwiekwidzial

moim marzeniem by było aby "łatość" sexu facetowi był taki jak kobiecie

Polecane posty

Gość ktokolwiekwidzial

nie czarujmy sie kobieta jesli chce sexu to moze go miec w kazdej chwili kobiety nigdy nie poszczą zbyt długo.. a jesli juz to tylko i wyłącznie z wyboru ostatnio rozmawialem z kolezanka i ona do mnie z takim jakby smutkiem, ŻE JUZ 3 MIESIACE NIE UPRAWIALA SEXU !!! kurwa.. 3 miesiace? pomijam fakt, ze co chwila ma adoratorów i gdyby tylko naprawde chciala to by mogla miec codziennie kogos na ruchanie, ale tak se pomyslalem , kurwa 3 miesiace?? ja juz ponad 2 lata nie rucham i to kurwa napewno nie z wyboru!! a ta mi pierdoli o 3 miechac!! jebane kurwy szmaty!! zawsze maja latwiej w tym jebanym zyciu!!

Gość no pewnie że mamy łatwiej
i milej, cioto :D zazdrościsz, co?

Gość krisss
i od razu cioto, norma wsrod kobiet

Gość zarób duzo kasy i dbaj o siebi
e. Jak podjedziesz nowym porshe pod klub to doby same będą z leginsów wyskakiwać

Gość załóż sobie ogłoszenie
na jakimś portalu towarzyskim z 1. brzydką laską 2. atrakcyjnym facetem laska dostanie pewnie w ciągu jednego dnia za 100 ofert sexu a facet żadenj :P o czym to waidczy? Faceci przeruchają wszystko co jest zgodne z wiedzą biologiczną :P

Gość co za problem nie czaimy
czekasz aż będzie ciemno, czekasz na kobietę, napadasz, gwałcisz, uciekasz jest seks? jest. to w czym problem? tyle, żeby nie widziała Twojej twarzy przecież.

Gość bgfhjy
o czym to waidczy? Faceci przeruchają wszystko co jest zgodne z wiedzą biologiczną świadczy to o tym, że faceci nie mają tak wygórowanych wymagań względem partnerki życiowej

Gość bo to jest efekt
biologii i ewolucji oraz roli w procesie reprodukcji. NIc innego 🖐️ KObieta jest obciążana dzieckiem więc jest to dla niej duży wydatek... więc natura zmuszą ją do selekcji a faceta to nic nie kosztuje. Może zapłodnić i spadać.... jak zapłodni 10 to pewnie z 1 dziecko przeżyje. Czyli wisi mu późniejszy koszt. ergo 1. kobieta osiąga sukces reprodukcyjny przez jakość 2. mężczyzna przez ilość

Gość wojtasekk
dzis kobiety maja takie wymagania ze ciezko jest chocby jedna zapoldnic

Gość dziwne [cool] bo większości
facetów się udaje wejść w związkek. Widać jestś gimgównianą ciotą no-lifem, nerdem, frajerem 🖐️ rzuć gierki :P i kafe :P

Gość wojtasekk
nie jestem zadna z tych osob ktore wymienilas

Gość fruuutkaija
atrakcyjny, inteligentny, fajny, bez kompleksów i z poczuciem własnej wartości facet nie ma problemu ze znalezieniem kobiety do seksu i nie tylko. Widać nie jesteś atrakcyjny:-)

Gość gdybys nie był to byś
nie skomlał na kafe :classic_cool:🖐️

Gość gdnie prawda. taki facet i tak
musi się wysilić. A laska, nawet ostatni pasztet, to starczy, że założy sobie konto na portalu i się ogłosi. Będzie mogła wybierać z dziesiątek chętnych facetów.

Gość wojtasekk
o qwa ale napisalas, atrakcyjny, bez kompleksow, zapomnialas napisac bogaty, oczywistosci opowiadasz, chodzi mi o to ze ta poprzeczka jest ustawiona zbyt wysoko i to co kiedys bylo nie wiadomo czym wielkim dzis jest norma i kobiety wymagaja tego jako cos oczywistego, i to nie jest skomlenie na kafe tylko mowie jaka jest rzeczywistosc

Gość sdfsf
atrakcyjny, inteligentny, fajny, bez kompleksów i z poczuciem własnej wartości facet nie ma problemu ze znalezieniem kobiety do seksu i nie tylko. Widać nie jesteś atrakcyjny do seksu nie problem ale do poważnego związku to już problem jest bo was związek nie interesuje a tylko sam seks

Gość oglnie to jest problem
rodem z intelektualnego brodzika. A autor jest po prostu żałosnym prymitywem. Szkoda na niego placów.

Gość jytyfj
A ja tam lubie takie czasy kobiecie wystarczy, że facet dobrze wygląda albo ma kase i możesz ją zerżnąć ile wlezie dziś będę miał kolejną taką zabaweczkę u siebie:P pozdrawiam panie

Gość fruuutkaija
autor pisze, że ma problem ze znalezieniem seksu:-) po jego wypowiedziach, wydaje mi się to dość oczywiste, dlaczego tak jest. a poprzeczka została ustawiona dość wysoko, nie tylko dla mężczyzn, ale dla kobiet także- takie czasy. przy czym atrakcyjność jest pojęciem względnym, jak to mówią - każda potwora znajdzie swojego amatora:-) z autorem musi być BARDZO ŹLE, że znaleźć nie potrafi:-)

Gość wojtasekk
tylko nie kazdy ma kase

Gość fruuutkaija
kasa nie jest najważniejsza. miałam kiedyś faceta, był bezrobotny. Był cudowny, pięknie opowiadał o swoich pasjach, miał klasę i mózg, jakąś taką siłę i spokój w sobie, i pogodę ducha. Nie był wysoki, nie był umięśniony ale wszystkie laski na niego leciały:-)

Gość wojtasekk
nie wierze w takie historie

Gość fruuutkaija
to twój problem:-) małostkowi tak mają już, niestety...

Gość wojtasekk
nie jestem malostkowy

Gość wojtase
ja idę bo muszą na jutro gegrę odrobić

Gość fruuutkaija
ok:-) w sumie to cię nie znam:-) ale nie rozumiem czemu negujesz to co napisałam. Są fajni faceci na tym świecie, także bez kasy i modelowej urody. Ale mają niezwykłą siłę swojego charakteru, pasji, niesfrustrowani, cieszący się życiem. I tacy faceci też przyciągają kobiety. Wiele kobiet:-) żeby to rozumieć, trzeba być jednym z nich, na przykład:-)

Gość ale to jest ogólnie
pieprzenie. Popatrz po znajomych. WIększość na pewno jest/była/zaraz będzie w związku. A to sa normalni ludzie. chyba, że znasz same paris hilton :P

Gość wojtasekk
jak mozna byc kims kim sie nie jest, bez sensu troche

Gość wojtasekk
niektorzy sa w zwiazkach, niektorzy nie sa, a jak juz jest zwiazek to laska i tak niepewna bo zawsze ma kilku do wyboru

Gość szkoda gadać z zakompleksionym
debilem co chce ruchać jak właściciel Playboya :classic_cool: