Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szlaq by to.....

czemu brzydcy faceci maja czesto ladne kobiety

Polecane posty

Gość szlaq by to.....

? ja jestem ladny i fajny a powodzenie zerowe.

Gość odstaw weglowodany proste
widac nie jestes taki fajny jak ci sie wydaje

Gość bo wbrew pozorom
ładne kobiety często są niegłupie i patrzą na wnętrze człowieka, a przy wyborze partnera kierują się także rozsądkiem. Dlatego np. taki kurdupelek jak ja, z twarzą jak kartofel, może mieć wysoką i piękną żonę :P

Gość dsdsd
moze i jestes ladny ale nudny jak flaki z olejem to pewne

Gość bo wbrew pozorom
Gęby nie zmienisz, ale popracuj nad swoim wnętrzem - może znajdziesz sposób, żeby stać się atrakcyjnym mężczyzną. Ja dałem radę :P

Gość ale naskoczyliscie na autorke
bo niestety, ale czesto ci brzydcy sa normalnymi ludzmi. przekonalam sie juz wiele razy - jak facet jest ladny, to ma siano w glowie, albo typowy ruchacz, co mysli, ze kazda moze miec, albo jest zapatrzony w swoja piekna buzke :o taka prawda, wole mniej urodziwego, ale spoko czlowieka, niz piekna lalke, ale z pusta glowa :o

Gość szlaq by to.....
Gęby nie zmienisz, ale popracuj nad swoim wnętrzem - może znajdziesz sposób, żeby stać się atrakcyjnym mężczyzną. Ja dałem radę moze i jestes ladny ale nudny jak flaki z olejem to pewne po wpisie widac,ze glupi jestem?:) a jesli to prowo itp?:)

Gość ziomek z bloków
Bzdury! Znam kolesi którzy są przystojniakami i mają takie laski że głowa mała a ci brzydcy nie mają nikogo albo pasztety!

Gość ziomek z bloków
Każda laska chce się pokazywać z facetem w miejscach publicznych i chwalić przy kumpelach więc wybiera atrakcyjnego gościa proste.Dla lasek liczy się wygląd,kasa a charakter w ogóle albo na samym końcu!

Gość gghhgfhf
"bo niestety, ale czesto ci brzydcy sa normalnymi ludzmi. przekonalam sie juz wiele razy - jak facet jest ladny, to ma siano w glowie, albo typowy ruchacz, co mysli, ze kazda moze miec, albo jest zapatrzony w swoja piekna buzke taka prawda, wole mniej urodziwego, ale spoko czlowieka, niz piekna lalke, ale z pusta glowa " pieknie to napisalas po czym idac ulica odwracasz glowe tylko za przystojniakami:D

Gość szlaq by to.....
"bo niestety, ale czesto ci brzydcy sa normalnymi ludzmi. przekonalam sie juz wiele razy - jak facet jest ladny, to ma siano w glowie, albo typowy ruchacz, co mysli, ze kazda moze miec, albo jest zapatrzony w swoja piekna buzke taka prawda, wole mniej urodziwego, ale spoko czlowieka, niz piekna lalke, ale z pusta glowa " pieknie to napisalas po czym idac ulica odwracasz glowe tylko za przystojniakami juz widze,jak wzdychaja do brzydali powieszonych na plakatach w pokoju HIPOKRYZJA

"bo niestety, ale czesto ci brzydcy sa normalnymi ludzmi. przekonalam sie juz wiele razy - jak facet jest ladny, to ma siano w glowie, albo typowy ruchacz, co mysli, ze kazda moze miec, albo jest zapatrzony w swoja piekna buzke taka prawda, wole mniej urodziwego, ale spoko czlowieka, niz piekna lalke, ale z pusta glowa " I tak mimo wszystko weźmiesz tego przystojniejszego.

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
Do mnie zarywali rożni przystojni też ,a wybrałam takiego o specyficznej urodzie powiedzmy bo typowy przystojniak to nie jest a i tak tylko on sie dla mnie liczy ;)

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
czasem jak sie zakochasz w kimś albo zauroczysz wyglad nie jest wazny;)