Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vooemvoo

Ja 35, ona 42

Polecane posty

Jak w temacie - ja wolny, ona też, bezdzietni, podobne poglądy na świat, dobrze nam się rozmawia, oboje wolni bez zobowiązań - ja zaczynam coś do niej czuć, nie wiem jak powiedzieć by nie spłoszyć i nie zrobić z siebie idioty.

Gość moze narazie okazuj a nie mów
wszystko zalezy od tego jak dlugo sie znacie i na jakim etapie jest wasza znajomosc

Gość to nie mów na razie nic
o uczuciach, szczególnie ze dopiero zaczynasxsz je odczuwac. Nie przeszkadza ci 7 lat różnicy?

Mi nie przeszkadza, jej jak na razie też nie - w innym przypadku nie widać byłoby tej iskry w oczach jak się widzimy. Co więcej, z charakteru i usposobienia - oczywiście na plus - zachowuje się jak trzydziestka a nie czterdziestka, dziewczyna bardzo inteligentna i sympatyczna, z wyglądu nikt by jej tyle nie dał, ja sam byłem zaskoczony bo myślałem, że ma maksymalnie 35-36 lat.

Gość ja47
wiesz...mój partner ma lat 32...:) i próbował 2 lata...skusiłam się (ale się bałam)..nie żałuję...wręcz przeciwnie...jak któraś z Pań napisała czuję się przy nim jak milion dolarów :)))) nie poddawaj się i do przodu...

Gość Jarek to Ty?
Jarek to Ty?

Gość ja też bałabym się,że
gdy pojawią się u mnie zmarszczki i ciało już nie będzie takie młode, to że on zacznie rozglądać się za młodszą. Z drugiej strony znam parę, ktróra się rozstała, ponieważ on zakochał się w innej, chociaż żonę miał 11 lat młodszą od siebie. Oczywiście ta nowa, była 15 lat młodsza.

Gość takie tam duperele nic więcej
skoro wszystko między wami gra czego się boisz? nie ma recepty na udany związek....:)