Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie nudzę się wcale

7 letni związek... czy to normalne?

Polecane posty

Gość nie nudzę się wcale

mój facet wciąż okazuje mi miłość, jest czuły, przytula mnie zawsze wieczorem, w nocy i nad ranem z łóżka nie wyjdzie jak nie ma przytulania :) chciałam zapytać jak wygląda to u Was po tylu latach związku? przyznam, że czuję się z tym super i nie narzekam. pytam z czystej ciekawości :)

Gość sanderka87
przytulać,przytula,ale sie nie ozeni:P

Gość nie nudzę się wcale
heh, nie wspomniałam nic o tych sprawach, a Ciebie to boli? :) pytam czy u Was też tak jest po tylu latach... bo zazwyczaj tutaj wszystkie nieszczęśliwe, więc nie wiem czy jestem szczęściarą czy po prostu te którym się układa tutaj nie piszą ;)

Gość ja po 7 latach też się tuliłam
i miziałam. Jesteśmy małżeństwem. Teraz minęło 12 lat i od października będziemy w separacji. Układa nam się, owszem, ale to związek przyjacielski, nie żyjemy jak mąż i żona. W tamtym roku mieliśmy kryzys, pogodziliśmy się, ale od tamtej pory to już nie to. Musimy się na trochę rozstać, żeby sprawdzić, czy damy radę żyć bez siebie, czy będziemy tęsknić. Wiem, że to niebezpieczne, ale w tej sytuacji najlepsze wyjście.

Gość jizzzzzzz_xxx
po ch*** to piszesz? jak jest tak cudownie, to idź obiadek robić, łóżko ścielić, niech ci bobra wyczesze :)

Gość Mi też nic
Marne prowo ...

Gość NieZnajuSię
Ja po 7 latach mialam nadal motyle, ktore cyklicznie odzywaja, takze dla mnie tak, po prostu to prawdziwa milosc, ta idealna, ktora mozna np zobaczyc w filmie "Pamiętnik" ;-) Tylko gratulowac szczescia, przezajebiste uczucie, byc kochanym, szanowanym, niewidziec poza soba zycia, kosmos!

Gość NieZnajuSię
Nie widzieć poza sobą świata :P

Gość my tak mamy
9 lat razem :) ehhh

Gość jiojjo
to fajnie,widocznie wciąż czuje to samo co na początku do ciebie a inni zazdrośnicy tu muszą odrazu bezsensu komentować

Gość onawi
tak serio, ja bym tak nie wytrzemala,,,,,

Gość To juz pitolenie o szoipenie
Nie wytrzala czego? To jak z cialem ktore nie odczuwa bolu, nikt nie teskni za bólem, jesli go przezyl dotkliwie, wiec dla mnie to pieprzenie, nikt szczesliwy nie chce przestac nim byc.

Gość rybenkaa
u mnie totalna katastrofa, nie ma pocałunków nie ma tulenia seks najchetniej raz na miesiac a dla mnie to juz by mogl wogol nie istniec, on mnie denerwuje, coraz czesciej mysle o zmianie zazdroszcze ci bo jednak wiekszosc par po tylu latach sie rozstaje a takie zachowania to dawano już przemineły

Gość kozaczek2029
mój też jest kochaniutki :) ale jesteśmy po 5 latach :)