Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Redflower

Co powinnam zrobić w takiej sytuacji?

Polecane posty

Pewnie po przeczytaniu tego co zaraz napisze pomyślicie że to chore i zabawne,ale sama nie wiem co o tym myśleć i robić. prawie 1,5 roku temu mając 18 lat pierwszy raz miałam chłopaka-Tomka. Starałam się o niego dobre 4 miesiące. No i się spełniło tak jak chciałam byłam z nim ale nie na długo. Byliśmy tydzień ze sobą. Tak wiem śmieszne to jest no,ale co zrobić. Zostawił mnie przez sms-a pisząc że czuje coś do mnie,ale nie nazwałby tego miłością i nie czuje tej iskry miedzy nami. Przyjęłam to jak" facet na klatę"(nie było łatwo)Zaproponował przyjaźń i nie ukrywał że nadal mu się podobam.Tej przyjaźni nie było. Zaraz po rozstaniu nagadał coś swoim kolegom i koleżankom o mnie i w szkole byłam wyśmiewana. Zemściłam się robiąc to samo. Po 3 miesiącach nagle poznałam Michała. jesteśmy ze sobą ponad rok. Kocham go i jestem z nim szczęśliwa. Kilka miesięcy temu dowiedziałam sie ze moj byly rozpowiada na mój temat ploty i Michał zadzwonił do niego grożąc mu ze ma sie ode mnie odwalić więcTomek przeprosił i powiedział ze nic do mnie nie ma.Tylko problem tkwi w tym że jak jestem w szkole i widzę mojego byłego to boli mnie to,że nawet te cholerne " cześć "nie powie tylko olewka. Wiem,że w sumie nie zasłużyłam sobie na to tym ze Michał zadzwonił do niego,ale ja tak nie mogę. Nie czuje nic do Tomka,ale chciałabym aby nie tratować mnie jak wroga. Wszkole i po za unika mnie,patrzy na mnie surowym,dzikim wzrokiem. Bywa tak ze z kumplami smieje sie ze mnie i gada głupoty na moj temat. Co powinnam zrobić? Znaliśmy się dobry rok zanim z nim była a czuje sie jakbym była jego wrogiem. Pewnie napiszecie mi ze mam to olac i tyle ale uwierzcie mi ciężko jest tak przejsc "obojetnie" obok byłego...

Gość ej no...
weź sobie go odpuść, olej go totalnie a nie przeżywasz jak nie wiadomo co, było minęło, a skoro zachował i zachowuje się jak dupek to już jego problem, nie bierz tego do siebie, na takich baranów najlepsza obojętność, pewnie widzi że to przeżywasz i ma z kumplami niezły ubaw z ciebie