Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latotoja

odrzucenie

Polecane posty

Gość latotoja

Poznałam chłopaka , przez rok spotykaliśmy się aż się zakochałam i wtedy mnie odrzucił, powiedział mi sporo przykrych rzeczy.Wcześniej miałam dość wysoką samoocenę ale on uderzył w moje najczulsze miejsca, w moje kompleksy z dzieciństwa. Teraz czuje się po prostu strasznie.Oczekiwałam miłości i akceptacji...garnęłam się do niego ...nie wiem jak to nazwać, moje samopoczucie, pewność siebie i tak ostatnio niska(straciłam pracę)spadła do zera.I co z tym zrobić.Żałuje że go poznałam lecz teraz już za późno.A może ta trauma, przypomnienie sobie stłumionych urazów z dzieciństwa jest potrzebna ? Tylko co z tym zrobić.Ja mu się nigdy nie zwierzałam a jakby zaglądnął do mojej duszy , odrzucił pancerz i rozdrapał stare rany.Czy trafiłam na jakiegoś psychopatę ?czy jestem jego ofiarą?Dodam że on nie zerwał ze mną całkiem, a ja nie mam siły zerwać sama.

Gość ona890
jak to, caly rok sie spotykaliscie, poznawaliscie i potem tak po prostu Cie odrzucil? Cos tu nie gra, cos musialo byc powodem jego decyzji , rok to kupa czasu

Gość idzie_knur
jest takie powiedzenie, za prawdę nie wolno się gniewać tylko, po cholerę on te słowa wygarnął, co chciał osiągnąć, a może chciał poniżyć ?