Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggggggggggggggfff

Dlaczego kobiety lecą na ''bad boyów'' niech mi ktos wreszcie wytlumaczy!!!

Polecane posty

Gość gość
szczerze mówiąc to mnie to nic nie obchodzi :p wasz problem. Najczęściej takie c**y płaczące są brzydkie, bez pracy o innych perspektywach to można zapomnieć. Tak na prawdę temat to mit wymyślony przez nieudaczników, no bo na forum nie wypada siebie obwiniać, lepiej zrzucić winę na stronę przeciwną. TO TAKIE MĘSKIE :D

Gość gość
Qwerty80 Ile jest takich co związało się z bad boyami w wieku 19-20 lat bo im imponowali a potem płacz bo zrobił dziecko i ją porzucił albo poszedł do kryminału np.za handel narkotykami i taka dziewucha zostaje z dzieckiem na lodzie bez męża tatusia i bez kasy i wydeptuje ścieżki do pomocy społecznych żeby mieć na pampersy.U mnie w mieście pełno takich co zmarnowało sobie życie a teraz jak mają 25-26 lat to przejrzały na oczy i szukają porządnych facetów którzy je zechcą! hhhhhhh Dokładnie tak! Dziś to szczególnie wyraźnie widać. Najpierw taka patologia jest wybierana za młodu bo imponuje a później bo dostały kopa w d**ę to szukają porządnych facetów. Zwykle około 30 im się tak robi.

Gość gość
szkoda, że takie c**yy jak wy nie umiecie nawet małolacie zaimponować :D

Gość gość
nic nie znaczycie a chcecie kobiety :D masakra, ogarnijcie sie a potem sie bierzcie za laski. Nie macie za grosz męskości, takiej ułańskiej fantazji itd, z wiekiem dochodzi potrzeba kasy tego też nie macie wiec co wy niby chcecie?

Gość gość
kobiety was nie chcą bo nie jesteście facetami, tylko zwykłymi ciotami, a oto przykładowe powody: -brak stylu -brak perspektyw / pracy / studiów z przyszłością - to z wiekiem przychodzi bo jak sie ma "naście" lat to nie ma znaczenia -nudziarstwo - tacy to tylko siedza w domu przed tv albo kompem w wolnych chwilach -nieśmiałość - z tym akurat nie ma problemu bo to można łatwo pokonać -nie dbanie o siebie -jęczyd*pstwo uprawiane chociażby na kafe -ogólna głupota patrz cream i inne prawiki z kafe

Gość gość
ja nie mam szans u kobiety bo nie pije nie pale nie klnę jestem odpowiedzialny jestem dojrzały nie mam typu chodzenie co weekend po klubach

Gość gość
Bo bad-boye są atrakcyjniejsi. Mimo wszystko ja bym bed-boya nie chciała za męża.

Gość gość
ość ja nie mam szans u kobiety bo nie pije nie pale nie klnę jestem odpowiedzialny jestem dojrzały nie mam typu chodzenie co weekend po klubach x Tak tak sobie wmawiaj aż cie do tworek wsadzą :D

Gość gość
To nie jest tak, że mi się podobają bed-boye tacy co klną, piją. Nie lubię tylko faceta o którym można powiedzieć, ze jest "chłop d**a". Bycie chłopem-d**ą jest nie atrakcyjne. Inna sprawa to taka że przy takim "chłopie" kobieta nie ma poczucia bezpieczeństwa. On jej nie obroni gdy będzie do tego konieczność przez co niektórzy jeszcze zaczną to wykorzystywać pozwalając sobie na coraz więcej bo nie będą się przecież bać "d**y". Ja dziękuję za takiego faceta.

Gość gość
dziś kobiety każdego kto nie jest agresywny wulgarny nazywają ciotą

Gość gość
co zrozumieć? Że normalnego faceta uważacie za ciotę a jakiegoś agresywnego, nadużywającego alkoholu chama uważacie za fajnego faceta?!

bad boy to też pozytywne określenie ;) taki sobie pośli że bad boy to jest jakiś kryminalista, a to nie prawda, taki facet ma na prawde męskie pasje, swoje zdanie, jest bardzo stanowczy, jest odważny, ma w sobie taką fantazje i nutkę romantyzmu, lubi ryzyko. Dla prawików z kafe natomiast bad boy to zbir. Żal mi was

Gość gość
Nie mówię, że facet powinien być agresywny chamski etc. Chodzi mi tylko o to, żeby nie był za bardzo grzeczny bo są sytuacje w których dla własnego czy czyjegoś dobra powinno się "pokazać pazurki". Chłop-d**a nie ma u mnie szans.

bo kobiety kochają drani , którzy ich nie słuchają - one lubią poprawiać facetów mimo , że nie są od nich lepsze , a oni są wobec nich często zimni i stanowczy

Gość gość
kobiety wolą kryminalistów niż normalnego uczciwego faceta

Gość gość
ile to kobiet pisze, że były lub są w toksycznych czy patologicznych związkach to właśni związki z bad boyami

ja zaraz sie pod ciebie podszyje i napisze co mi sie rzewnie podoba i też w to uwierzysz... Jesteś żałosny, w necie a na kafe zwłaszcza wszystko można pisać, wiekszość bzdur piszą ci co im sie nudzi albo jakieś totalne odpady. Swoją drogą to troche dziwne że bierzesz na poważnie to co w necie piszą. Świata realnego pewnie wgl nie uświadczasz, bo przecież tam TYLKO bad boye maja dziewczyny :D

/On jej nie obroni gdy będzie do tego konieczność przez co niektórzy jeszcze zaczną to wykorzystywać pozwalając sobie na coraz więcej bo nie będą się przecież bać "d**y". Ja dziękuję za takiego faceta./ x x Jak nie pyskujesz bez powodu ludziom, nie chodzisz z gołą d**ą po miescie lub w nocy pijana to raczej niebezpieczeństwo ci nie grozi ale co kto lubi. Dla kobiety różnica pomiędzy pozwalaniem sobie na więcej przez faceta a niezobowiązującym flirtem zależy od jego atrakcyjności. Co z was za dziewczyny jak ciągle trzeba was bronić?! Zwykłe menelstwo. Puścić takiej nigdzie nie można bo narobi sobie problemów. Ja zawsze wyszukiwałem sobie te nieśmiałe bo nie tylko cieplejsze i inteligentniejsze w obyciu ale też nie mają w sobie tego całego: /mam cycki więc mi się należy/. A co najważniejsze koleżanki nie są dla nich ważniejsze niż ja. One wiedzą, że kobiety są z gruntu rzeczy fałszywe i nie znoszą siebie nawzajem więc trzymają zdrowy dystans. Ostrzeżenie dla was panowie: jeśli d**a preferuje babskie wieczory, imprezowanie z koleżankami od spędzenie wspólnie czasu to czy naprawdę myślicie, że ona będzie tam dla was gdy będziecie jej potrzebować? W życiu!

Gość gość
nie tylko bad boye mają dziewczyny. Tobie już kobieto na mózg wali i to nieźle. Ale prawda jest taka, że znaczna większość współczesnych kobiet i nastolatek( przyszłego pokolenia kobiet) woli patologicznego faceta bo tego "normalnego" uznaje za nudnego pewnie głównie przez te wszystkie babskie gazetki i normalne spokojne życie im nie pasuje i wolą kłopotliwego faceta. To by wyjaśniało to całe wasze gadanie, że faceci to świnie, biją, poniżają i w ogóle. Zwykle około 30 wam się coś poprawia i zaczynacie chcieć normalnego faceta.

Nie wiem kto to darker a ciota zawsze się babie przyda. Czy może być lepszy pocieszacz dla kobiety? Nie dość, że nie atrakcyjny dla niej to jeszcze nic w zamian nie chce. Na studiach kumple odrabiali pannom zadania z angielskiego, torebek pilnowali, na zakupy chodzili - myślisz, że zaliczyli? :D Nie ma to, jak być kołem zapasowym. Biedni, oj biedni, ci grzeczni, co starają się zbliżyć do kobiety "na przyjaciela". Są uważani za p***y, za ramię do wypłakania się na temat kłopotów z aktualnym facetem i dopiero, gdy baba zostanie dokładnie przetkana z każdej strony przez alfy dostaje ofertę bycia razem. Bo z żadnym z tamtych się nie ułożyło, bo żaden z tamtych nie uznał jej za kobietę wartą na tyle by dla niej się starać (abstrach*ję już od faktu że ona sama z siebie może być nieuleczalny zj**em nie nadającym się do związku).

A po co nudne życie :)? Przecież to jest tragedia. I kobiety i faceci narzekają, a prawda jest po środku.

Gość gość
Darkerowi już pada na mózg :D BSA też uważa że to nie on pisze pod multumem nicków :D

Gość gość
Harrison pisze jak Kaliban ...

Gość gość
lars za nudne życie dla kobiety uważasz jak facet nie zdradza, nie bije, nie robi awantur o byle co i to po pijaku itp. Właśnie dlatego dziś normalny facet ma problem.

kobiety czasem popadaja w przesade i pcha je w patologie...kolesie z wyrokami , osiedlowi dresiarze, margines....i tego nie potrafie zrozumiec...