Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggggggggggggggfff

Dlaczego kobiety lecą na ''bad boyów'' niech mi ktos wreszcie wytlumaczy!!!

Polecane posty

Gość gość
co poradzić starym prawikom odwala predzej czy później ... Ble ble ma schizy od dawna, krem i looser też gadaja od rzeczy. Darker i BSA jak byli zj****i tak są dalej. Oferma udaje mądrale a goowno znaczy... Frodo chodzi na dziwki ale to jest życiowy przegraniec, chociaż normalnie gada czasem. Kapselko też tylko jedno w głowie ma... Porażka

lars za nudne życie dla kobiety uważasz jak facet nie zdradza, nie bije, nie robi awantur o byle co i to po pijaku itp. Właśnie dlatego dziś normalny facet ma problem. x Czyli nasze życie jest nudne :( dzięki że mi to uświadomiłeś bro. Jestem nudnym facetem :( :D

Gość gość
kaliban to nie prawiczek wiec sie nie liczy

Gość gość
ponieważ kobiety są coraz bardziej zepsute i coraz bardziej agresywne i wulgarne szukają jeszcze bardziej popsutych facetów dlatego normalny facet często uznawany jest za ciotę. Bo w naturze jest, że kobieta jest łagodniejsza i lepiej wychowana a dziś mamy często odwrotnie.

Gość gość
Darker vel John Harison ma rozdwojenie jaźni bo pisze że "koledzy" robili to co on robił w rzeczywistości.

Gość gość
Czyli nasze życie jest nudne dzięki że mi to uświadomiłeś bro. Jestem nudnym facetem lars wg większości współczesnych kobiet jesteś nudny skoro nie odwalasz takich rzeczy - bo nie dajesz emocji szczególnie tych negatywnych.

Gość gość
Darkera już chyba nie ma. Na krótko zanim zmienili wystrój forum nawet temat założył że ma już dość życia i pójdzie z sobą skończyć ale mu szybko skasowali. W profilu tylko napisał że nie żyje :(

eeeee co ja zrobie :( Powiem Ci też to widze, ostatnio podwiozłem koleżąnke do lekarza, po czym mnie spoliczkowała i pożegnała słowami "co za nieudacznik" :( :D

Gość gość
Było trzeba lepszym autem podjechać :D

Trudno, widocznie był słaby i nie przystosowany do treu lifa. Albo ściemniał żeby zwrócić na siebie uwage choć na chwile

Gość gość
zobaczcie ile jest historii że facet zły daje od święta kwiatka i jest super do czasu

no a co Ty myślisz, że tu piszą ludzie o szczęściu swoim? Przecież by tu ich z błutem zmieszali od razu

Gość gość
tylko, że taki historie to norma w realu.

Gość gość
znam sporo kobiet i zauważam u takich ok. 20 +- Trend do pakowania się właśnie z takimi kolesiami w związki i mimo, że narzekają, że facet je ogranicza, sprawdza, zdradza, poniża ( raz byłem tego świadkiem) czy nawet bije nie zerwą związku a często nie chcą lub nawet bronią tych facetów.

Gość gość
z kim się zadajemy ? z normalnymi kobietami , młodymi bezdzietnymi współczesnymi kobietami ot co. Lars jak Ty miałeś te 20 lat było zapewne zupełnie inaczej.

Gość jdkajdkajkdjkk
syndrom ludzi wychowanych w socjaliźmie nieumiejtniość podejmowania decyzji, zagubienie, uznawanie się za kogoś gorszego, strach przed życiem bez nikogo to już lepiej z kimkolwiek byle by nie być samej

Ma dziwne wrażenie, że niektórych kotletów odgrzewać się nie powinno...

Gość mineral z morza
Mi to najbardziej żal tych wszystkich ciot co biorą baby z dzieckiem. Bachor jakiegoś "bad boya" zrobiony koło lub przed 20stką. Pełno teraz takich panienek co mają po 25 lat- przejrzały na oczy i durnia szukają co je zechce :D Najlepsze są te idiotki co chciały badboya złapać na dziecko :D A co do badboyów- zwykle kończą marnie, brak wykształcenia, pracy i perspektyw. ;) Nie łudźmy się kto bimbał pół życia to mercedesa sobie nigdy nie kupi.

Przypominam, że temat zaczął się w zeszłym roku od określenia badboyem chłopaka który miał irokeza...i tyle o nim do dziś wiemy :D

Gość Heniu
Jak oglądałem program o więzieniach to jeden taki typ uwiódł strażniczkę i nakłonił do morderstwa - dostała dożywocie i tyle miała z życia a on zaczął bajerować następną. Bed-boje nie zawsze kończą źle - z czasem biorą się za coraz bogatsze babki albo lepsze przestępstwa i to prędzej oni dorobią się merca - jak ten z amber gold choćby. A laski na nich lecą bo mają więcej testosteronu, poza tym jest moda na bycie "gansta" i różne takie, więc siksom imponuje margines społeczny i kryminalna przeszłość. Ale laski lubiące osadzonych to nie mój target.

Gość lubiąca silnych odwaznych
Kobiety lubia facetów silnych i odwaznych,takich ktorzy potrafia je obronic,wskazana umiejetnosc bicia sie ale nie bezmyslnego,ci wartosciowi czesto sa zniewiesciali i p**dowaci co w oczach kobiet jest nie do zaakceptowania,facet ktory nie potrafi obronic siebie i swojej rodziny to mieczak i słabeusz.. Czesto ci zniewiesciali oskarzaja nas o to ze gustujemy w bad boyach zeby zatuszowac swoje frajerstwo,my lubimy po prostu meskich facetów,bad boye to kryminalisci,*****cze,czyli patologia

Gość gość
Umiejętność bicia powiadasz...a gdzie facet jak ja, co nigdy nie miał konfliktu z prawem i jest po studiach + okulary miałby poznać "techniki" bicia?:) Nie żebym wyglądał jak chuchro (182cm wzrostu), ale ostatnie akcje silowe to były w podstawówce... W gębę mogę dać, nawet nie trzeba wiele, ale co potem to nie gwarantuje:)

Gość gość
Ja tam uważam ze wola kogo wola , robią z mordy d**e i tyle a mieszkania socjalne dostają kryminslisci i złodzieje ; d