Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malania 1234

jak mam odebrac komentarz kolezanki z pracy

Polecane posty

Gość malania 1234

??

Gość malania 1234
chodzi o pewna "pseudo" kolezanke z bylej pracy. Ja tam juz nie pracuje od ponad roku, a czy ona tam pracuje to tego nie wiem . Mialam dobre wyniki w pracy , ona byla zawsze za mna , a smiala sie z tego ze np szef mnie pochwalil. mam konto facebook i mamy siebie w znajomych , jestem raczej spokojna kobieta, niedawno dodalam zdjecie to ona mi napisala: tragedio... , a na innym podpisala: ale cieszysz komare : D . dodam ze pierwszy raz tak napisala , a inni zaznaczyli ze lubia to zdjecie. jak mam rozumiec te komentarze ?? mam ochote usunac ta dziewczyne z grona znajomych . jestem od niej tez troche starsza , a ona po 20stce

Gość malania 1234
ale cieszysz koPare - mialo tak byc. :)

Gość malania 1234
wypowie sie ktos ? :(

Gość po co ci pseudo
znajomi, usun bez zastanowienia sie, zazdrosnica jedna!

Gość malania 1234
a czy cos napisac do niej ? ona jest mlodsza o jakies 7,8 lat ode mnie. ja w zeszlym roku troche przeszlam, i slyszalam tez ( inna znajoma z tej bylej pracy mi napisala ) ze ktos sie ze mnie wysmiewa, ale nie chciala powiedziec kto , a teraz juz wiem . mysle ze te komentarze byly takie chamskie wysmiewajace mnie ?? kusi mnie by zwrocic jej uwage , ale sama nie wiem. chyba ja usune , i tak poza praca sie nie spotykalysmy, ale drazni mnei to ze ona dokucza mi np na poczatku facebooka bylo cos : badoo , i ona 2 razy na moj temat odpowiedziala: 1. ze ja bym NIE pomogla swoim przyjaciolom wprzeprowadzce 2. ze ona by w pilke ze mna nie pograla nic zlego tej lasce nie zrobilam, a widac ze dokucza , takie chamskie to ze nie miesci mi sie w glowie

Gość zeo ambicji w kobietach
myślę,że to końskie zaloty lesbijki :)

Gość co za konus!
Na komentarz "tragedia" możesz jej odpisać, że nie musi się przedstawiać, przecież wiesz, kim ona jest ;) A na ten tekst o koparze możesz napisać coś w stylu "cóż za górnolotne słownictwo :P" i zablokuj w cholere

Gość malania 1234
dzieki! :)))))