Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thmu,r7yr

czy ja mu się podobam

Polecane posty

Gość thmu,r7yr

moj kolega z pracy często ze mną flirtuje w pracy na gg itp miałam nadzieje ze w końcu coś z tego wyjdzie gdzies mnie zaprosi piszemy i gadamy tak juz ponad 3 tygodnie częst tez po pracy ma włączone gg raz do niego napisałam odp kilka zdan i było po rozmowie sam nigdy więcej nie pisał myslicie ze dla niego to tylko taka zabawa w pracy i nie chce nic więcej

Gość w pracy też często
"flirtujemy", ale to w pracy, wychodząc z niej sprawy służbowe zostawiamy za drzwiami. Każde z nas ma swoje życie rodzinne i nie mamy za wiele czasu ani ochoty wplatać w nie życie zawodowe.

Gość thmu,r7yr
czyli nai mam szans na nic wiecej

Gość w pracy też często
nie ponaglaj, nie wymuszaj, nie prowokuj... Pracuję w 7 osobowym zespole, 2 dziewczyny i reszta facetów. Płeć męska "oświadcza" mi się[i mojej sympatycznej współpracownicy] w każdej sytuacji, kiedy na śniadaniowym stole ląduje jakiś smakołyk. Często słyszymy komplementy i cudowne wyznania typu - szkoda, że jesteś zaręczona, byłbym się koło ciebie zakręcił, albo czy mogę Ci się oświadczyć - kocham Cię za tę pyszną sałatkę... Oczywiście to są żarty, każdy z nas ma swoją dziewczynę lub chłopaka, ale miło, że razem tworzymy taka miłą atmosferę. Po pracy rzadko spotykamy się, a telefony i inne kontakty zazwyczaj dotyczą tematów firmy. Ja też Kocham chłopaków za to, że w zakładzie panuje taka dobra atmosfera, że są mili, że do pracy nie chodzę tylko po zarobek. Swojego chłopaka kocham za...nic - po prostu kocham!

Gość thmu,r7yr
nio fakt ja liczyłam na coś więcej to brałam to za dobrą monete dobrze ze juz do niego wiecej nie pisze hehe ale bym się wygłupiła

obawiam się że mógłby cię nawet na ulicy nie poznać , praca hermetyczne środowisko poza inne życie

Gość thmu,r7yr
dzieki , dobrze ze nie zdązyłam sie wygłupić i nic powiedziec /zrobić wiecej wiecie jak to jest patrzy usmiecha sie jakiś flirt zawsze jest jak potrzebujesz pomocy itp eh