Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieufna12345

sentyment

Polecane posty

Gość Nieufna12345

ok byli razem 4 lata, ze mna jest 8, co po tylu latach czuja do siebie? co to znaczy czuc do kogos sentyment o ile wogole jakis jest? Rozstali sie w klotni, zostawila go dla innego, bardzo to przezyl, po 8 latach jakby mu przeszlo, wybaczyl jej bo nagle pojawila sie w jego zyciu, przez siostre no i oczywiscie popsulo jej sie w poprzednim zwiazku i wyznala mojemu ze nadal go kocha... i ze zaluje ze go wtedy zostawila... ciagle sie zadreczam co on do niej czuje, o ile wogole cokolwiek czuje, mi powiedzial ze nic, ze uznal to jako komplement, ze jednak nie byl taki zly.. ze jedynie czuje do niej litosc, nawet zadnego sentymentu, jednak duzo ludzi mi mowilo ze jakis sentyment zawsze tam pozostanie, co to kurwa znaczy???

to znaczy ze mniej oczy szeroko otwarte a najlepiej wyraznie zaznacz granice gdzie jestes Ty i Twoj zwiazek a gdzie jego byla bo inaczej laska bedzie usiłowała Ci wejsc na gowe.

Gość Nieufna12345
ona mnie unika jak ognia, boi sie mnie, chowa leb w piach gdy mnie widzi itp... suka jedna, jezu jak ja jej niecierpie