Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdunszne

Chciałabym się zakochać, ale nie potrafię :(

Polecane posty

Gość bezdunszne

Traktuję wszystko jak zabawę, jak grę, że zakochanie byłoby okazaniem słabości, zresztą już sie przejechałam 2-3 razy w życiu, od teraz ja sie bawie facetami, jestem szczęśliwa, nie wierze w to że mają uczucia. Są takimi bezdusznymi szmatami jak ja teraz :)

Gość prawictwo pospolite1
moze dlatego ze jesteś stara ? Im człowiek starszy tym trudniej sie zakochać . Niestety .

Gość dziewczynapyta
W jaki sposób Cie zawiedli?

A na koniec dnia się dusisz w sobie, bo ciągle marzysz o jednym. Twoje zachowanie wskazuje na problemy, które nie dają Tobie spokoju.

Gość doskonale Cię rozumiem autorko
tyle że ja nie chciałabym się zakochać bo po co mi problemy. facetów trzeba wykorzystywać zanim oni wykorzystają nas. dzięki samcom stałam się bezduszną szmatą i się z tego cieszę bo już niktmnie nie oszuka

Gość bezdunszne
ja bym chciała coś poczuć, albo zakochać sie w kims porządnym...ale poki co jest kilku porządnych, a do żadnego nic nie czuje...boje sie,że mi zwieje pare okazji... póki co udaję zakochaną :) każdemu prawię komplementy, dowartościowuje, jestem idealną kobietą wręcz, sama nie wiem po co to robię

Gość doskonale Cię rozumiem autorko
Psełdo nimm2 a niby o czym mamy marzyć? żeby znowu dawać się komuś oszukiwać? dziękuję, zmądrzałam