Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deminkora

zobaczcie swoje dziwaczne MODNE wózeczki z małymi kółeczkami - wypadek

Polecane posty

Gość gluck:):)
lepsze jest to ze ta tępa strzala nie przestala gadac nawet na chwile przez telefon jak to dziecko wylecialo z wozka:O

Gość deminkora
To już pomijam, ale kto normalny kupuje taki wózek ? wiadomo że to nie wytrzyma, małe kółka z przodu bez sensu i kto to produkuje ? chińczycy ? ;)

Gość masz sie czym podniecac
ta matka idiotka, a ty druga. co myslisz ze tylko wózek na małych kółkach mógł sie wywalic?

BRAWO !!!!!!!!!!!! jej zachowania nie skomentuje, bo to po prostu brak słów. Ale skomentuje WSPANIALE wozeczki!! Jedno wielkie G..no! mi trojkołowiek poleciał na bok, ale złapałam wozek. Wiozłam dziecko kuzynki :O kaataa strooofaaa

taki wózeczek miałam, ale do samochodu- jak szybko z dzieckiem musiałam załatwić jakąś sprawę, albo jak jechaliśmy na wczasy to tez zabraliśmy ten wózek (wiaodmo, mały poręczny), ale macie racje - najlepsze sa tradycyjne wózki, a już na nasze polskie chodniki to w ogóle!

Gość eeeeeeeeeeeeeee
Jakiś czas temu przychodziła tu dziewczyna i reklamowała te badziewne wózki. Ile się na to nabierze ? :(:( Nie wiem dlaczego nie ma jakiś atestów, wymagań ? Przecież powinno się spełniać jakieś normy :(:(

wsrod kobiet są te inteligentne i te mnie. ale kazda moze sie rozmnożyć :/

Ja pamiętam takie wózki "królewskie" ;) różowe w starym stylu. Ktoś też je tutaj reklamował i większość się zachwycała. Kosztowały 7 tyś a nawet 15 niektóre modele. Czytałam na forum, że bardzo dużo problemów z nimi było, często się przewracały. Widać nie ma żadnych norm. Każdy sprzedaje co chce. Dlatego ja mam zwyczajny wózek za 1200 i naprawdę jest świetny.

wozek nie moze miec za cienki kół - i za małych, ani nie powinien miec 3. Wozek to pojazd. Powinien być stabilny.

Gość mariolka922222222222
Lans musi trwać- wyjebała dziecko na głowe, co nie przeszkodziło jej w rozmowie, tragedia nie matka

Gość Renkaaa
Żeby te wszystkie dziwne wózki chociaż ładne były, a to takie brzydactwa są, że masakra. A 3 kołowe to już w ogóle dramat jak dla mnie.

Gość Renkaaa
Ja nie wiem, o co chodzi. Ani to wygodne, ani bezpieczne, ani ładne. I jeszcze pewnie kosztuje kupę kasy. A ta baba z linku to jakaś idiotka nie matka, swoją drogą.