Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eskapadaaa

Niesamowity sposób na pryszcze

Polecane posty

Gość Eskapadaaa

Tyle lat użerałam się z trądzikiem, mimo tego, że mam 26 lat, a znalazłam na niego sposób. Zaczęłam jeść 4 razy w tygodniu ryby: łosoś, pstrąg, flądra i stosuję tą dietę już 4 tygodni. Powiem Wam szczerze, że nawet moja dermatolog przeżyła szok. ZERO jakichkolwiek wyprysków, a ponadto tak mocnych i długich paznokci nigdy nie miałam. Ograniczyłam także słodycze i pieczywo jasne. Spróbujcie tego dziewczyny!

Gość nooooooo
zgadzam sie, super sposob u mnie rowniez podzialal! ;) zdrowa zywnosc przede wszystkim

Gość idzie_knur
a kiedy ostatnio kochałaś się z facetem ? może to nie ryby sprawiły cud ?

Gość nooooooo
hehe :D

Gość Marsz żałobny 2012
A ja ostrzegam przed kuracją drożdżową...piłam drożdże na włosy, bo dzięki dużej zawartości witamin i minerałów miały przyspieszyć wzrost, no i na tradzik tez sa polecane;) wysyp na twarzy to norma przy ich stosowaniu. U mnie syfy zaczęły wyłazić 1,5 tygodnia po piciu tego napoju i tak strasznej cery nigdy nie miałam :( musiałam przerwać kurację, bo nie mogłam patrzeć w lustro. Na policzkach wyskoczyła kaszka, z której regularnie wyłaziły czerwone krosty. Moja twarz była tarką. Nawet na czole pojawiły się zaskórniki. Nie piję ich już z 3 tygodnie a nadal męczę się z syfami...mam ślady, które tak łatwo nie znikną..eh zachciało się cudowania