Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jioeuioyhtgioewrjouri

Jaką date wybrac?

Polecane posty

witajcie termin mam na 23 wrzesień.CC mam miec między 15-23 wrzesnia.Jaką date byscie wybrały>?Czym sie sugerowac?

up up up

Chyba im pózniej dojdzie do cc tym lepiej-dziecko będzie bardziej rozwinięte. A jak juz masz chęć wyboru, to może taką łatwą do zapamiętania np 22.09.2012 lub 19.09.2012 a moze zasugeruje sie jakimś świetem kalendarzowym w dany dzien lub imienienami ?

Gość gluck:):)
wybierz 19 wrzesnia, moj tata sie tego dnia urodzil i to jest najwspanialszy facet na swiecie :) najlepszego dla maluszka:)

Gość jak to? termi masz na 23 wrześ
nia, a planowe CC masz mieć między 15 a 23 września? dziwne, bo tu gdzie ja rodziłam cesarki planowe są robione zawsze z wyprzedzeniem by w razie czego nie rozpoczął się poród SN i ja miałam termin na 22 czerwca, a urodziłam przez CC 12-go

Gość a ja bym powiedzila
zapytaj numerologa ktora data niesie dobre wibracje....

Gość Livia_85
Ja zawsze chciałam urodzić się jak najpóźniej, najlepiej pod koniec roku, by być jedną z młodszych w swoim roczniku, więc jakbym miała decydować o sobie, kiedy chciałabym się urodzić to wybrałabym 23 :) ale niestety jestem z kwietnia. :) Jednak ktoś tutaj dobrze radzi, że 23 to może być już za późno, bo jeszcze zacznie się poród naturalny. Choć równie dobrze może się też taki zacząć wcześniej.

Gość ojtam ojtam
ja na twoim miejscu brała bym najwczesniej - po co czekać a potem będziesz się tylko męczyć - przytyjesz bardziej i mogą się pojawić rozstępy to raz, dziecko jest gotowe donoszone więc niema wskazań do czekania, no i żeby czasem nie zaczęło się sn to przeważnie cc robi się w 38tc.. ja też miałam wybór ale mój lekarz miał 2 dni dyżuru w tygodniu w szpitalu więc wybór miałam w te dni - wybrałam najwcześniej i nie żałuje

dzieki

no własnie nie poczuje dlatego mam miec cc

Gość moja córa
urodziła się 19,09,2011 i szatan z niej nie kobieta

Gość idenawesele
ja jak miala wybor wybralam pierwsza (akurat tydzien przed tym z okresu i usg-bo sie pokrywaly)- ale tylko z jendego wzgeldu: nie mialam juz sily i jak sie umawialam na cc to jakby lekarz zaproponowal mi, ze mam sie klasc teraz i zaraz-to tez bym sie polozyla i dala pociac

:):):) no i wybieram pod kontem numerologicznym,każdy ma jkaąs tam liczbe zapisaną w swojej dacie urodzin,wiadomo kazd wierzy poniekąd w to ze np 7 jest szczesliwa a 13 niesie pecha :)