Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgoskawdolku

Hej Dziewczyny co to znaczy gaj aktywny ?? :/

Polecane posty

Gość małgoskawdolku

Mąż przuważył ostatnio syna jak się "cmoknął " z kumplem jak tamten go pod dom odwoził, w końcu z nim pozrozmawialiśmy , była niezła rozmowa ale podsumował że jest gajem aktywnym i że dziewczyny też go kręcą i żeby się przesadnie nie martwić i tak sam wybierze, a ja nic z tego nie rozumiem, że aktywny to robi to często, rany boskie, ale los, nie wiem co mam robić i jak mu pomóc, był takim kochanym dzieckiem :/ w dodatku jedyny potomek, heh

Gość fhtj
gej aktywny to ten, ktory posuwa ;) ten posuwany to gej pasywny/ bierny

Aktywny, znaczy sie, ze on jest osoba ktora za przeproszeniem, wklada w tylek. Pasywny- ten ktory daje sobie zazwyczaj wkladac. Moze jest biseksualny?

Gość tommyabc
Nie martw sie, na pewno zakladka gumke przed wejsciem w odbyt swojego partnera :) czego nie mozna juz rownie przekonujaco piwiedziec o ssaniu pracia koledze

Gość małgoskawdolku
Dzięki za pomoc,z dwojga złego to lepsze ale i tak jest widać przerąbane, ale jak skoro z dziewczynami lubi i oby tylko to mu zostało, to z chłopakiem, przecież to tak strasznie się różni

Gość małgoskawdolku
Fufa a jeśli tak jak piszesz moze być i tak i tak to myślisz że można mieć wpływ na to co wybierze, ma ledwo 17 lat, więc może jeszcze możemy wpłynąć na niego w jakiś sposób, tyle że on ucieka od rozmowy

po pierwsze nie jest gejem jeśli tak mówi tylko biseksualistą. po drugie jego seksualność jeszcze się kształtuje wiec w przyszłości może być 100% heteroseksualistom

Gość akukuruku
...ale dlaczego chcesz na niego wpływać? To narawdę ma znaczenie z kim sypia Twój jednyny potomek? :).. im bardziej będziesz chciała wpływać, tym większe prawdopodobieństwo, że wybierze nie to czego TY byś chciała. Ilekroś słyszę inwektywy moich rodziców pod adresem gejów i lesbijek, tym większy mam apetyt na zrealizowanie moich (baaaardzo słabiutkich) fantazji biseksualistki ;).

Gość małgoskawdolku
łatwo powidzieć, nigdy nie myślałam że coś takiego mnie spotka, wydawał mi sie to zawsze jakiś margines gdzieś tam, ja mu naprawde wszystko wybacze i zapomne byleby był normalny

Gość xxxxxxxxxxxx32xxxxxxx
wyrazy współczucia z powodu syna pedała

Gość małgoskawdolku
leviatan nie wiem czasem co mam myśleć, dużo w niego zainwestowaliśmy żeby był człowiekiem i miał start, robi się przystojny , chodzi na basem , dobrze się uczy ma co tylko by chciał, i to wszsytko po to żeby był z chłopcem, jaka tego przyszłość

Gość gość
Zostaw go w spokoju gej to też człowiek jak lubi to niech tak zostanie