Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Call me

Jeśli jestes samotna lubisz poznawać ludzi, szukasz przyjaciół wstąp

Polecane posty

Gość Call me

Hej.Często kiedyś bywałam na kafe, jednak tylko czytałam,postanowiłam napisać bo dość już mam udawania że jest fajnie, bo naprawdę nie lubię być sama. Zacznę od tego że jestem szczęśliwą mężatką już 6 lat i mam cudownego synka. Mam 30 lat. Co mi brakuje do szczęścia? Nic. Sęk w tym że z mężem zamieszkałam na istnych peryferiach, dziewczyny w moim wieku tutaj ni hu hu więc do osób dwa razy ode mnie starszych nie będę szła na przysłowiową kawę, zresztą obgadywanie to nie moja pasja. Założyłam internet, "zawsze to kontakt z ludźmi" ale czat to nie moja bajka bo ja nie szukam przygód a z fajną miłą dziewczyną na czacie nie pogadam bo bywające tam panie nie szukają koleżanek,nie wspomnę już o panach. Oni to już wcale nie chcą się przyjaźnić :p Nie dyskryminuje chłopaków ale wolałabym pogadać o kieckach, chcę zwierzyć się, poradzić.. typowo babskie sprawy, chcę mieć kogoś zaufanego, chcę prawdziwej przyjaźni. Jeżeli masz tak jak ja napisz tu koniecznie :)

Gość Call me
naprawdę nie ma tu jakiejś miłej szukającej nowych znajomości dziewczyny????

nie ma miłe singielki mieszkają i pracują w dużych miastach uciekaj z tej wiochy, zanim zdziwaczejesz całkiem!

cześć:) łatwo Ci nie będzie -ale szukaj ja tu poznałam bardzo fajną dziewczynę i nasza korespondencja trwa od ok 11 miesięcy:) też się tu poznałyśmy tylko bądź ostrożna-bo tak tu jak i w zwyczajnym realnym świecie-bywa różnie:)

Gość Anabelle25
Cześć, ja mogę z tobą pogadać:)

Gość Call me
A dlaczego od 1-10 bo ty dla mnie np mniej niż zero

Gość Call me
dziękuje minerwa i dziekuję zbita z tropu :) Miło mi ze ktoś się odezwał, wiem że nie bedzie to łatwe, myślę ze na siłę nie będę nic robić, mam koleżanki nie jestem całkiem sama w dzikiej puszczy. Ja poprostu lubię miec z kimś kontakt telefoniczny lub czasami poklikac gdy sie nudzi, dlatego Anabelle25 serdecznie zapraszam do siebie gg 44440318 czy moze nie masz?