Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erghi.

czy was tez to wkurza w waszych mezach??

Polecane posty

Gość erghi.

jak wasz facet gdzies wychodzi tylko na chwile a wraca b.pozno??? moj zawsze tak robi,zawsze co dzwonie czy juz wraca czy mam czekac czy cos szykowac na wieczor to on juz wlasnie wychodzi.I co zadzwonie to wlasnie juz wychodzi a w domu jest po polnocy kilka godzin pozniej....jakie to irytujace... raz odpuscilan,nie odzywalam sie wcale i olalam to ale dzis nie wytrzymalam,dzwonilam juz chyba z 5 razy do niego a on jyz wlasnie wychodzi.Mial zalatwic wazna sprawe i mi powiedziec co zalatwil dlatego dzwonilam....a on jyz juz wlasnie wychodzi...od 4 godzin....:-/

Gość Ja wybrałam porządnego
mężczyznę i zawsze dotrzymuje słowa więc nie mam takich problemów. Dodatkowo jestem jego pierwszą kobietą :P

Gość erghi.
ja tez jestem jego piewsza...ale ta jego wada jest taka irytujaca....ech... siedze teraz podminowana.

Gość mój tak nigdy nie robi
jesli sie gdzies zasiedzi, to najwyzej u walsnej mamy, gdzie zreszta jest telefon,

Gość markota^^
s[potyka sie z kims

Gość erghi.
z nikim sie nie spotyka... moj tez czesto u wlasnej mamy ale tam ma duzo znajomych i zawsze spotka sie tez z ktoryms co konczy sie na piwku lub kilku piwkach...masakra.I on niewie o co mi chodzi.