Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwakwarakwa.....

Jak do cholery sprawić żeby zdjęcia na facebooku były widoczne dla nieznajomych?

Polecane posty

Gość kwakwarakwa.....

Zapraszam ludzi a oni nie wiedzą kto ich zaprasza i nie przyjmują mojego zaproszenia, bo nie widzą moich zdjęć. Gdzie w tym jeebanym dziadostwie to zmienić. W ustawieniach prywatności jest o postach, strostach, pierdostach, osi srasu ale o zdjęciach nie ma. Jak wejdę w zdjęcia, to mogę je dodać, usunąć, udostępnić Myślałem, że to udostępnienie to będzie właściwe ale to jest jakieś wysyłanie komuś na mail albo udostępnienie na mojej tablicy srablicy. A mi nie o to chodzi!!! Mi chodzi tylko o to, żeby zdjęcia, które są w jednym jedynym folderze - były widoczne.

Wejdź w swoje albumy. Masz jakiś tam album i pod jego podpisem(obok informacji ile zdjec jest w danym albumie) jest taka mała ikonka, naciśnij i zmień na publiczne.

Gość kwakwarakwa.....
tak przy okazji, czy w tym jebanym facebooku można wejść w swoje zdjęcia jak to się robiło w gronie lub w naszej klasie, czyli wejść po prostu w poleceniem "moje zdjęcia"? czy jedynym sposobem jest wejsc na swój profil tak jak by się wchodziło na profil kogoś innego i wejść w swoję zdjęcia jakby od zewnątrz? nie rozumiem skąd popularność tego nieudanego dziadostwa jakim jest facebook - przecież to jest zrobione perfekcyjnie zeby bylo jak najtrudniejsze w obsłudze i jak najmniej logiczne, jak najmniej intuicyjne No dobra, wchodzę w mój profil, klikam zdjęcia. Pokazuje się napis: "Brak zdjęć.Dodać zdjęcia?" Ale to oczywiście gówno prawda. Tak jest, bo on najpierw jest na "zdjęcia na ktorych jesteś" jak mu przełącze na "zdjęcia" to ukazują się moje zdjęcia. Ale nie mam zadnych albumów ani zadnych podpisów pod nimi. JEst jeden rządek zdjęc a pod nim drugi pod którym jest napis 2010 (ze dodane w 2010 jak sie domyslam). Mogę tylko wejsc w zdjęcie i mam opcje: -oznacz zdjęcie -opcje -udostepnij -lubie to W opcjach jest: -dodaj lokalizacje -zmien date -obroc w lewo -obroc w prawo -pobierz -ustaw jako zdj profilowe -dodaj zdjecie w tle -usun to zdjecie I kurwa nic wiecej. To pewnie przez ta jebaną oś strasu. Wcześniej jeszcze były właśnie jakieś moje albumy ale teraz ni chuja nie da się w to wejść ...ehhh

Gość kwakwarakwa.....
No dobra, zauważyłem, że jest jeszcze albums. Rzeczywiście pod albumem "zdjęcia profilowe" jest takie małe kółeczko zębate, czyli jakby symbol ustawień. Klikam ją lewym, prawym, kilka razy i....wiadomo - gówno. Nic się nie dzieje

Gość kwakwarakwa.....
Jakoś wszystko inne potrafię, grono, nasza klasa, instalacje systemów i oprogramowania, konfigurowanie sieci. Po co mi facebook? Nie uzywalbym go - bardzo chetnie!!! ale grono zlikwidowali, naszą klase tez, wszystko się przenioslo na fejsbook

Gość kwakwarakwa.....
Jak wszedlem w album to jedyne co można zrobić to "udostępnij album" czy to o to chodzi? cos sie obawiam, ze nie

Gość kwakwarakwa.....
no i pewnie, że nie. Jedynym sposobem, zeby sprawdzic jakie zmiany zaszły w tym szajsie to zajrzeć z obcego konta. Tak zrobilem i nadal nie widac moich zdjec. co za gówwwwwwno

Gość kwakwarakwa.....
są porady w necie jak zmieniac prywatnosc w facebooku ale o widocznosci zdjec nic

Gość kwakwarakwa.....
facebook tylko chetnie by poznal haslo do mojego maila, a pewnie, zeby porozsylac wkórwiającego spamu z mojego adresu do ludzi, z ktorymi łączą mnie oficjalne a nie kumpelskie relacje

Gość kwakwarakwa.....
no chyba jedyne co moge zrobic to udostępnic moje zdjecia w mojej osi czasu, zobacze co z tego wyjdzie, choć po chój mi ta oś czau

Gość policjanttt....
dlatego ja usuwam facebooka

Gość kwakwarakwa.....
i góóóóóóóóóóóóóówno, nadal nie widac noż kurwa kurwa kurwa!!!!!!!!

Gość kwakwarakwa.....
będę chyba musial poprosić o pomoc jakies dziecko neostrady

Gość kwakwarakwa.....
----> Kolejna Prawda Kafeterii W co nie wierzysz?

Gość kwakwarakwa.....
najlepsze jest to, że czy wchodze w facebooka przez mozille czy przez internet explorer i jestem juz na tych albumach, i jest to male kółeczko zębate i kiedy na nie najeżdzam myszką to wyświetla sie chmurka: "mozesz zmienic odbiorcow dla kazdego zdjecia w tym albumie" to jak klikam to kółeczko zębate to nic sie nie dzieje!!!!!!!!!!

Gość kwakwarakwa.....
nie wątpie, że pięciolatek to zrobi i dlatego wlasnie muszę znaleźć jakiegos pięciolatka i poprosić go o pomoc

Gość kwakwarakwa.....
dobra, widzę, że jak otwieram każde zdjecie z osobna prawym klawiszem to wtedy wyswietla sie jego jakby takie stary widok (nie pelnoekranowy jak przy kliknieciu lewym klawiszem) i wtedy jest jakies udostepnianie: niestandardowe, dla znajomych, publiczne Moze to bedzie wreszcie to!!!!!!!!!!!!!!!!! ale po cholere tak to ukryli?

Ja Ci pomogę. Wejdź na swoje konto, z osią czasu. Po lewej stronie masz kwadrat, najedż na niego myszą. Pojawi się info - edytuj zdjecie profilowe. Nastepnie kliknij w ten napis. Pojawi się np. wybierz ze zdjęć, lub dodaj zdjęcie. Klikasz - dodaj zdjecie i ładujesz z dysku jakąś swoją facjatę. No i zapisujesz to wszystko.

Gość kwakwarakwa.....
ale mi nie chodzi o dodawanie nowego zdcjecia albo dodawanie zdjecia profilowego tylko o zmiane widoczonosci juz istniejacych moich zdjec na facezboku moze teraz mi sie to udalo, sprawdze.. Ale i tak nienawidze tego dziadostwa. Albo wezmy te wszystkie aplikacje, ktore chcą się instalowac na naszym komputerze zasmiecajac go, jak by nie mozna bylo otworzyc jakiegos newsa po prostu w przegladarce. Ale nie, bo Zuckerber musi pewnie zarobic

Gość kwakwarakwa.....
no dobra, kurwa - udalo się Pokłony, padam do stup Zuckerbergowi,

Gość kwakwarakwa.....
Pochwale sie jutro w szkole moim osiagnieciem :) Mysliscie ze pan od informatyki doceni mnie? napisze komentarz w dzienniczku? :)

"Zapraszam ludzi a oni nie wiedzą kto ich zaprasza i nie przyjmują mojego zaproszenia, bo nie widzą moich zdjęć." hellou, wystarczy, ze w profilowym będzie Cię widać, a już Ci co Cię znają zajarzą, że Ty to Ty. ale wiesz co? im dłuzej tutaj siedze, tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że ciężki z Ciebie przypadek :O

Gość kwakwarakwa.....
a ja akurat w profilowym chce miec zdjecie w ciemnych ukularach, sprzed kilku lat i trudno mnie na nim rozpoznac. Ale udalo mi sie obsluzyc to gowno w takim stopniu w jakim potrzebuje. PRzeciez ja nie siedze na tym codziennie po 10 godzin, tylko zagladam tu od przypadku do przypadku. Pewnei dlatego sie nie znam na obsludze tego. Oni czesciej tu zmiany wprowadzaja niz ja tu zagladam

Gość kwakwarakwa.....
mam na mysli, ze tworcy facebooka na nim czesciej zmiany wprawadzaja

Gość kwakwarakwa.....
facebook to najlepszy przyklad ale ze wszystkim tak jest. np windows 7 czy office 2007 nie ma polowy przydatnych przyciskow, jakie byly w poprzednich wersjach i trzeba kombinowac, szukac w necie jak cos zrobic, bo wszystko poukrywane

Gość kwakwarakwa.....
Ciemne okularki sa cool. mysle ze nastrosze sobie grzywe, myslicie ze dostane wiecej zaproszen do znajomych? jakie macie patenty na to, zeby miec jak najwiecej znajomych na liscie? ja na razie mam tylko 400 a moj kolega Piotrek P. ze szkolnej lawki dzis mi napisal eska ze ma 450. To nie jest fajne. Co zrobic zeby go przescignac?

Gość kwakwarakwa.....
"Ciemne okularki sa cool" bardzo smieszne