Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwakwarakwa.....

Jak do cholery sprawić żeby zdjęcia na facebooku były widoczne dla nieznajomych?

Polecane posty

Gość Mario Bolucci
Marudzisz. Pewnie byś chciał by świat wyglądał jak 10 lat temu. Zmiany w FB sobie chwalę. Podobnie jak zmiany w Windows7 i Office 2007+. Świat idzie do przodu.

Gość kwakwarakwa.....
Dlaczego do cholery jasnej nikt mi nie odpisuje? Gadam sam ze soba no kurde, taki ubaw, jaja jak berety. Na fejzbuku tez mi nikt nie lajkuje moich zlotych mysli, co sie z wami dzieje? :(

Gość kwakwarakwa.....
mógłby iść do przudu tak, zeby byl bardziej jasny w obsludze - początkowo tak to szlo. A co powiesz na to, ze teraz wszedzie musisz najpierw obejrzec jakas reklame, ze ciagle zasypują cię reklamy? Ze jak wchodzisz na jakś strone to ona sie wolniej otwiera, bo musi najpierw sie otworzyc hit gemius, ktory sledzi twój ruch w sieci, zeby zalac cie jeszcze wieksza iloscia reklam

Gość kwakwarakwa.....
Czy ktos moze zalajkowac moje wpisy? Bardzo prosze...

Gość kwakwarakwa.....
akurat nie zalezy mi ani na ilosci znajomych ani na lajkowaniu - to zalosne..a najbardziej zalosne, ze teraz nawet firmy musza miec konta na facebooku, bo inaczej nie istnieją

Gość kwakwarakwa.....
szkoda tylko ze te reklamy to nie na temat wysylaja. ja bym chcial jakies cycki zobaczyc to mama mi wlaczyla parent control, suka jedna :o Co robic?

Gość kwakwarakwa.....
o i tu na kafeterii też, slowo firma sie podswietlilo na zielono, bo musi byc reklama naprawde klikacie w to i czytacie czego to reklama?

Gość kwakwarakwa.....
dobranoc

Gość kwakwarakwa.....
Nie moge sie doczekac szkoly raniutko :) Powiem koledze Piotrkowi ze szkolnej lawki ze rozkminilem fejsa. A cycki reklamowe tez rozkminie. przeszukam mamy torebke az znajde ten kod do parents control. jeszcze raz mowie dobranoc i jak mozecie to zalajkujcie moje donbranoc i zyczcie mi milych snow, ja tego potrzebowac jak wody! :)

Gość kwakwarakwa.....
Jak nie zalajkujecie to nie pojde spac. Kurva co sie z wami ludzie dzieje, nawet juz lajkowac nie potraficie? Piotrek mi puscil eska, ze wlasnie ma 5 lajkow pod statusem, a ja ani jednego. :( Co robic?

Gość Mmmooonnniiiqqquuueee
Jebłam z tego wątku! Wklej tu link do swojego profilu na fejsie, bo kurwa muszę Cię zobaczyć. :D

Gość gość
ja mam inny problem jak sprawić by ludzie mogli zamieszczać zdjecia w albumie a nie tylko na tablicy