Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blada Róża

Przyszedł SMS od jego byłej "Dobranoc maleńki"

Polecane posty

Gość Blada Róża

Wcześniej on jej pisał przyjdź do mnie wieczorem masz blisko, później znalazłam SMS teraz nie pisz, bo jestem z dziewczyną, a teraz to! Nie chciał pokazać SMSa i go skasował na moich oczach, ale zobaczyłam to "dobranoc maleńki" :/ Gwoli wyjaśnienia, jesteśmy ze sobą od 3 lat, ta jego ex jest żoną bezrobotnego alkoholika, mają kilkuletnie dziecko, kilka lat temu zostawiła mojego i waliła po rogach, a teraz on wybiera ją zamiast mnie - ja go nigdy nie zdradziłam, zawsze byłam wobec niego lojalna, mieliśmy plany, by zamieszkać razem. A co on wybrał? ŻAL

Gość olej go
trzymaj na dystans wróci i będzie skomlał jak pies

Gość Blada Róża
Już zaczął skomleć. Ale nie chcę go. Jak można być tak nielojalnym :/ Dumny z siebie, że po kryjomu, za plecami pisze, powiedziałam mu wolna droga już teraz biedaku nie będziesz się musiał ukrywać

Gość i 3 lata z nim jestes?
o 3 za duzo...

Gość Blada Róża
Dokładnie :/ Nie rozumiem, jak tam można. Po co?

Gość ura_bura___
małego ma, rozczulające :)

Gość Blada Róża
I bezczelnie mi mówi "ona się przyczepiła" echh, żałosne Nie wyobrażam sobie, że ja do byłego piszę "nie pisz teraz, bo jestem z chłopakiem", przede wszystkim co on by sobie o mnie pomyślał? Jak można się tak szmacić

Gość jakby nie chciał
to by sie nie przyczepiła Zerwij z nik kontakt bo nawet darmowego smsa nie warty !

Gość Blada Róża
Ja ciężko pracuję, jestem ambitna, ona zdradza, siedzi z mężem alkoholikiem, a on woli to. Niektórzy ludzie to jednak puści są.

Gość wredniucha
masz pretensje do niej czy do niego?

Gość Blada Róża
To samo mu powiedziałam :) A nawet dziś czytałam temat o dziewczynie, której chłopak powiedział dokładnie to samo. Nie tylko ona miała pecha trafić na takie gówno. Przykro jest, ale czuję coś jakby ulgę. Ostatnio byłam zaniepokojona i poddenerwowana, coś się nie układało. No i przyczyna się znalazła. Spróbuję zasnąć, buziaki dziewczyny.

Gość Blada Róża
Do niego oczywiście, ją mam w dupie, tylko dziwi mnie, że woli kogoś kto go zdradzał, rzucił, a teraz w niedoli próbuje wrócić. Idę spać.

Gość no strasne, strasne
Pewnie facet ma maleńkiego i to było do niego ;)