Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego musze mieszkac tu

Jak ja bym chciała mieszkać w Turcji! i nie chodzi o facetów...

Polecane posty

tylko o pogodę :( tam jest zawsze niebieskie niebo a tu co? zimno,wiatr :( plakać sie chce

Gość dvfdvfd
co pewnie pierwszy raz bylas za granicą za ciezko uciulany grosz i teraz przez 5 lat bedziesz chrzanic tylko o tym. a turcja to brud.

tak zbierałam puszki 20lat żeby wyjechac :) kochani Polacy zawsze podkopią po prostu nie jestem zrzędą jak wy, nie pasuje do kraju marud i zawistników, poza tym mówię klimat był wspaniały

Gość ja tez chce na erasmusa
a dlaczego nie Grecja? tam też jest ciepło? A jednak nie jest to kraj muzułmanów ;)

w Grecji mi sie nie podobało, ludzie glosni, nudni, wiekszosc leniwa, a faceci nachalni, w Turcji wystarczy,że spuscisz wzrok i juz sobie odpuszczają...

Gość gerizekallar,,,
Ja mieszkam w Turcji 6lat, wcale nie jest tak kolorowo,owszem na wakacje fajnie, ale pracować w takim upale? Na szczęście w biurze mam klimatyzację. Jak jesteś wolna to długo nie będziesz, pojechałam sama, miałam wrócić po 2 latach kontraktu. Poznałam moje męża obecnego, dziecko się urodziło...Na szczęście on dużo zarabia, więc do pracy chodzę tylko 3 razy w tygodniu. Ale ogólnie jest duża bieda, drożyzna, inflacja. Nie bez powodu Turcy sami stąd uciekają. Jeśli jednak chcesz tu mieszkać to powodzenia:) a ta panienka co mówi turcja-brud - pewnie sama nigdy w turcji nie byla ;) Takiego syfu jak w Polsce to w Tr nie ma ;)

Gość gość
Geirzekaller masz slub jaki?A dziecko w jakiej wierze wychowujesz?Ochrzczone?