Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
magda89pl

Stały chłopak - pierwsza miłosc i ten drugi....zatracenie....

Polecane posty

hej ... nie wiem po co pisze... moze dlatego ze chcialabym sie komus wygadac a moja przyjaciolka mi powtarza " daj sobie spokoj" jak tylko zaczne ten temat. cała historia zaczela sie na domowce u znajomych.... ktorych znalam juz jakis czas koledzy i kolezanki - stala paczka. Troche wypylismy.... pare piw i atmosfera byla luzna. oczywiscie na tej imprezie byl rowniez byl moj chlopak z ktorym jestem 6 lat. Panowie zasneli przed telewizorem a dziewczyny poszly do pubu po chipsy i alkohol . troche im to zajelo... Moj kolega i ja siedzielismy w jednym z pokoi, sluchajac muzyki i debatujac. traktowalam go jak kolege.... az do tego dnia. siedzielismy na podlodze.... i zaczaal sie rozmowa na temat jego gustu. Powiedzial mi wtedy ze lubi dziewczyny z dlugimi wlosami... i chwycil za moje. i przypadkiem dotknal mojego karku trwalo to chwile... ale przez cale moje cialo przeszly ciary. nie wiem jak do tego doszlo ale potem masowal moja szyje kark i ramiona... nie sadzilam ze zwykly masaz a zarazem niezwyky moze dawac tyle przyjemnosci... pocalowal mnie w szyje dwa razy i kazalam mu wtedy przestac. przestal.... wyszlam... ale zdalam sobie sprawe wtedy z tego, ze jest niesamowicie przystojny , ma boskie cialo, wlosy oczy... niczym mlody bog. Nie zwracalam wczesniej na to uwagi b przeciez moj clopak jest przystojny , ale dotarlo ze ten jest bardziej pociagajacy.moze przez bardziej wyrzezbiona muskulature.... nie wiem.ja i on widzielismy sie kilka razy w tygodniu jako dobrzy , zauwazylam ze samoczynnie szukalismy kontaktu cielesnego ze soba....w zwyklych czynnosciach... siedzielismy wszyscy na ogrodku piwnym siedzial obok mnie i czasem czulam ze sie otarl ... ja tez nie pozostawalam dluzna :(wszyscy widzieli co sie dzieje oprocz mojego chlopaka, kolezanki powiedzialy mi ze to sie rzuca na kilometr. Potem to juz jego wina byla bo ciagle pisal dzwonil w nocy, wypytywal znajomych o mnie itp... kolejna domowka na ktorej juz bylam sama bo chlopakowi cos wypadlo ale przeciez szlam do "swoich" zostalismy w dwojke sami dotykal moich rak... plecow szyi nigdy niezaznalam takiego dotyku , tak badzo go pragnelam ...wiedzialam ze robie zle ale zatracilam sie w tym, bylo widac miedzy nami pozadanie. ale jak zawsze dalam noge bo przeciez kochalam chlopaka, a w tym drugim sie zakochiwalam - moze w sumie nie w nim ale w jego boskich dloniach. Coraz czesiej sie spotykalismy - codziennie , wszyscy zauwazyli ze sie zakochujemy w sobie na wzajem... ja nie chcialam uprawiac seksu z chlopakiem dotyk ktory mi sprawial przyjemnosc zaczal mnie draznic bo byl inny i tamtem robil to znacznie lepiej, zaczelam klamac i oszukiwac, uzaleznilam sie od dloni mojego kolegi, od jego zapachu, usmiechu oczu... od niego. nigdy sie nie calowalismy ani nie kochalismy...wszystko zakonczyly plotki w naszej miejscowosci ze ze soba sypiamy. nie zrobilam tego, bo kocham chlopaka - ale kurcze ludzie zaluja ze sie z kims przespia - ja teraz zaluje tego ze tego nie zrobilam, wiem ze by to bylo zle i niewybaczalne....jakby po jednej stronie stal aniol a po drugiej....diabel.nigdy czgos takiego nie przezylam...to bylo jak narkotyk. jestem swiadoma tego ze podobam sie wielu, codziennie slysze ze jestem sliczna , mam piekne dlugie wlosy itp ale to juz mi sie znudzilo zawsze tak bylo - ale nie interesowali mnie nigdy - a on nigdy mi nic takiego nie powiedzial dopiero po czasie i ujal to w stylu "wszystko masz ok, proporcjonalne i tam gdzie powinno byc"

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować